Menstruációs tünetek elmaradâsa jelenthet babát?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 15:54
1/9 anonim válasza:
Hát ha sex is volt, akkor igen jelenthet
2/9 A kérdező kommentje:
Petsze már tervezzuk egy ideje, de eddig sajnos nem jött össze és már nagyon várkuk az érkezését.
2013. szept. 24. 16:19
3/9 anonim válasza:
Menstruációs "tünet" alatt mit értesz? Magát a vérzést, vagy csak pl. nem feszül vérzés mellett a melled, nem görcsöl a hasad stb. Ha szex volt, és nincs menzeszed, akkor igen, elég valószínű, hogy terhes vagy, bár más is okozhat vérzéskimaradást. Ha menstruációd van, de nincsenek mellette kellemetlen tüneteid, nem vagy terhes.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen a menstruációt megelõzõ görcsokre mellfeszülésre stb gondolok
2013. szept. 24. 16:32
5/9 A kérdező kommentje:
A menstruációmnak jövõhéten jön majd meg, vagyis remélem nem fog. De ilyenkor már szoktam érezni hogy közeleg, most ezek az ún tünetek nem jelentkeztek eddig szeren csére.
2013. szept. 24. 16:39
6/9 anonim válasza:
en mindent ereztem amit menstruaciokor, ingerlekenyseg,mellfeszules,gorcsok, es megis terhes vagyok :)
7/9 anonim válasza:
jó jel lehet! tesztelj és megtudod;)
8/9 A kérdező kommentje:
tesztelnék de a 10es erõsségûhöz is kell még 3-4 napot varnom, ami nem nagyon megy...
2013. szept. 24. 19:10
9/9 anonim válasza:
Nekem pont az ellenkezője volt. Soha nem volt PMS-em, de amikor terhes lettem, akkor a nem várt előtt jöttek a PMS tünetek.Furcsáltam is. A vérzés viszont hál'Istennek nem jött meg, csináltam a napján tesztet és pozitív lett. :)Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!