Aki mindig nagyon görcsölt a a havi előtt, amikor terhes lett is nagyon görcsölt a nem várt idején vagy akkor nem?
Nem értem a kérdésedet.
Ha régen annyira görcsöltél-görcsölsz a menzesztől, hogy nem bírtál megmaradni, akkor ha terhes vagy vagy leszel, akkor mitől görcsölnél? Hisz olyankor nem fog megjönni a vérzésed, vagyis nincs mitől begörcsölnöd.
Egyébként nekem csak injekció csillapította annak idején a menstruációs fájdalmaimat, aztán évekig szedtem fogamzásgátlót, amit aztán a babatervezés miatt abbahagytam és nekem utána már nem is görcsölt olyan eszméletlenül. Egész kibírható volt, elég volt a No-Spa is. És mivel aztán terhes lettem, így a menzeszem nem is jött meg, vagyis nem is görcsöltem. Hisz nem volt miért görcsölni, mert akkor már nem menstruáltam a terhesség miatt.
A mindjárt megjön érzés terhesség idején közel nem kibírhatatlan görcsölés. Van olyan, hogy fájdogál az alhas valamilyen szinten, mint amikor meg akar jönni, de nem eszeveszett görcsre kell gondolni, mint amit menzesz alatt él át az ember.
Nyilván neked sem egyből eszeveszett görcseid lettek, hanem megelőzte egy kis idő, olyan tompa alhasi fájdalom és utána lettek a nagyon erős görcsök.
Na, és erre a tompa alhasi fájdalomra kell gondolni. Ez jelentkezhet. De ha valaki terhes és iszonyatos görcsei lesznek, az már inkább vetéléstől van.
Köszi! Nagyon jól leírtad. Értem. :)
El sem hiszem, hogy lehet olyan hónapom, amikor ez a görcsölés elmarad...
Szia, nekem is igy volt.
Iszonyu gorcsos volt minden mensim, a falat kapartam.
Lombik utan is tok gorcsoltem, ugyanugy, mint amikor meg akar jonni, mar bogtem, es elkeseredesemben csinaltam a tesztet, mar mindegy alapon. :)
Utana meg a kovetkezo esedekes mensi napjan is olyan volt, mint mensi elott, de azota hala egnek semmi.
Mondjak is, hogy ez sokaknal van igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!