Már késik 3 napja, nagyon fáj a mellem még lépés közben is.37,2 a hőm 3 napja. (esténként) Idáig görcsölt a hasam, ma már nem. Remélem hogy terhes vagyok. Szerintetek? Mikor lehet biztosra tesztelni? Hány napot várjak hogy tutit mutasson?
Szia.
A tünetek akár babára is utalhatnak,de a hőd csalóka is lehet,mivel nem este,hanem közvetlen reggel kell mérni,tehát az nem irányadó.De én pl.most ugyanezeket produkálom,mivel beteg vagyok.Este hőemelkedésem van,meg vannak duzzadva a nyirokcsomóim,stb...a teszt elméletileg már 50% igazat mutat,én mind3 babámmal mensi kimaradás után 8.nap lettem +(mármint a teszt),előtte nem,de ezt hölgye válogatja.Sok sikert!
szia!
Pont ma beszélgettem anyukámmal h ő mit érzett mikor terhes volt vele, és ő is említette h a hóna aljától húzódott neki a melle, meg h gombóc volt a torkában :)
Persze biztosat nálad a teszt mutathat :)
Az esti hő nem jelent semmit. Reggel, ébredéskor kellene mérned.
Leghamarabb holnap tesztelhetsz 10-es teszttel, de még jobb lenne, ha kivárnád a 14 dpo-t.
A mellem nekem is oldalt húzódott, amikor teherbe estem, és mindjárt megjön-érzés volt a hasamban. Azt hittem, meg is fog jönni, pont olyan volt. De az érzés még hetekig nem múlt el, hiába nem jött meg: a hasam alja húzódott. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!