Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik tervezik már a babát,...

Akik tervezik már a babát, azok beoltatják magukat az új influenza elleni védőoltással?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy 2 hét a hatóideje,nekem meg, ha most megkapom, akkor peteérés környékén leszek és félek, hátha pont akkor jön ki rajtam valami.
2009. nov. 6. 09:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

ismerősöm beoltatta magát, aznap elvitte a mentő, mertnem tudta hogy kicsit"meg van fázva" és már ez is elég volt ahhoz hogy ennyire meteg legyen,most intentíven van.

a másik dolog.!NEM oltatom be magam!MERT nekem a meddőségi szak ember mondta akihez én járok, hogy persze ő nem mondhassa azt hogy ne!MERt megbüntetik, de csak csak saját felelősségre!!!!!MERT veszélyes, főleg korai terhesség szakaszában, és ha terhes vagy tudnod kell mik lehetnek a babával!!!!

most még nem vagyok terhes, de most sem fogom mert nemtudhatom hogy 1 hét mulva az leszek e. .

2009. nov. 16. 16:24
 22/25 anonim ***** válasza:
2 orvos ezen vitatkozott, mert egyik azt javasolta,hogy ne a másik az ellenkezőjét!!!!!!!!!!!!!!!!Én meg azon gondokodtam,hogy aki ajánlja a injekciót,ugyan milyen szerzősés köti a gyógyszergyárhoz??Mert tudod te mennyi pénzt kap ezért?????
2009. nov. 16. 16:27
 23/25 anonim ***** válasza:
Már egy hete túl vagyok az oltáson és semmi bajom. Ezt a hónapot kihagyjuk jövő hónaptól ismét próbálkozunk.
2009. nov. 17. 13:08
 24/25 anonim ***** válasza:
Dettó. Én ma kaptam (még nem vitt el a mentő) és köv. ciklusban kezdjük. Nem akarok egész koraterhességben azon idegeskedni, h mikor kapom el és vetélek el a láz miatt.
2009. nov. 17. 15:53
 25/25 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap volt egy hete, hogy megkaptam és már 5 napja lázas vagyok.Az orvos azt mondta, hogy nem az oltástól van.Kaptam gyógyszereket, úgyhogy mi is kihagyjuk ezt a hónapot.
2009. nov. 17. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!