Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik tervezik már a babát,...

Akik tervezik már a babát, azok beoltatják magukat az új influenza elleni védőoltással?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy 2 hét a hatóideje,nekem meg, ha most megkapom, akkor peteérés környékén leszek és félek, hátha pont akkor jön ki rajtam valami.
2009. nov. 6. 09:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok és nem tudom, mit csináljak.
2009. nov. 6. 09:18
 2/25 anonim ***** válasza:
Én nem oltatom be magam. Nagyon sok rosszat hallottam róla, állítólag semmit nem ér és több a mellékhatása, mint amira adják.
2009. nov. 6. 09:25
 3/25 anonim ***** válasza:
én szülőként lehet hogy beoltatom magam, csakis a gyerekem miatt, d. terhesség tervezésénél vagy közben nem oltatnám. egyrészt az új influenza nem befolyásolja a terhességet, másrészt a baba védett helyen van. Kezdjétek el a vitaminkészletet feltölteni!!!!
2009. nov. 6. 09:28
 4/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nekem is van már egy gyermekem,ezért gondolkodtam rajta, mert Őt semmiképp nem akarom beoltatni.A családban mindenki beadatta,remélem így azért mi is valamennyire védettek leszünk.
2009. nov. 6. 10:16
 5/25 anonim ***** válasza:
Szia.Én pontosan ezt a kérdést akartam feltenni.Én ápoló vagyok és én is babát szeretnék,de úgy gondolom nem adatom be.Különben is az első trimeszter a legfontosabb és olvastam,hogy nem is ajánlják beadatni.
2009. nov. 6. 10:52
 6/25 anonim ***** válasza:
Szia!Én is gondolkodtam sokat,sajna 1 hete volt missed ab-om,így beoltatom magam.Aztán 2-3 hó múlva újra lehet próbálkozni!Van már egy 13 hós babám,miatta is beoltatnám magam.Szerintem ha az oltást választod,abban a hónapban védekezzetek,utána már nem kell:)
2009. nov. 6. 10:58
 7/25 anonim ***** válasza:
Én beoltatom magam. Szerintem jobban járok. De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mi jobb neki. Én tavaly is beoltattam magam influenza ellen, akkor sem lett bajon, így ettől sem tartok.
2009. nov. 6. 11:55
 8/25 anonim ***** válasza:
Én beoltattam magam, igaz mi csak 1-2éven belűlre tervezzük a babát.
2009. nov. 6. 14:45
 9/25 anonim ***** válasza:
Én beoltatom magam mindenképp és neken is peteérés idejére fog esni az oltás, ezért ezt a hónapot kihagyjuk. Túl vagyok egy vetélésen és bár már lehet próbálkoznunk, és már nagyon vágyunk egy kisbabára de inkább várunk. Szerintem még mindig jobb a helyzetünk mintha már terhesek lennénk! Így megelőzhetjük a bajt ha jön!!!De a következő hónapban már lehet próbálkozni. Végül is 2 hét hogy kialakuljon a védettség!
2009. nov. 8. 20:15
 10/25 anonim ***** válasza:
Én és a férjem is beoltattuk magunkat, kb egyszerre lesz peteérésem és a védettség kialakulása. Az oltásnak a lehetséges mellékhatásai 1-2 napig tartanak oltás után, szóval ez nem fog bekeverni a teherbeesésben.
2009. nov. 8. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!