Akik tervezik már a babát, azok beoltatják magukat az új influenza elleni védőoltással?
Én a múlt hét hétfőn beoltattam magam. Hirtelen döntöttem úgy, amikor adódott a lehetőség, mivel majd megyünk Ukrajna felé is a jövő hónapban. Alapból érzékeny a tüdőm és a légcső, hörgők területei.
Jah és nekem (valószínűleg) most volt peteérésem a napokban, vagy van. (ezt most hagyjuk).
úgy döntöttem vállalom a kockázatot,vagy amennyire most levagyok gatyásodva testileg is lelkileg is elkapnék egy ilyen heveny vírust, nagyon rossz vége is lehetne.
lásd az a szegény kismama, aki most az intenzíven van... Remélem túlélik szegények!!!
Mérlegelni kell mindenkinek, ez egy nagyon agresszív vírus most!
az oltóanyagban viszont totálisan elölt vírus van, vagyis nem vírust kapunk!!!
Én így dönöttem és hiszek abban, hogy ha most megfogant a gyermekem, akkor sem lesz semmi baja.
De az anyukájának sem, mivel beöltatta magát:)
"Gondolkodtatok már azon hogy a láz ami veszélyes a kismamákra és leginkább a magzatra erre meg feltalálták a lázcsillapítót!
Az igaz hogy semmilyen gyógyszert sem tesztelnek kismamákon, de bármilyen gyógyszer csak gondos orvosi mérlegeléssel adható be!-mellékesen."
Ez a két mondat üti egymást. Épp azért szeretnék mindent megtenni a betegség ellen teherbeesés ELŐTT (oltás), hogy lehetőleg ne kelljen terhesen semmilyen gyógyszert, lázcsillapítót szednem, ami ugye veszélyes lehet.
Az utolsónak írom, hogy felesleges a pánikkeltés, bőven elég ami amúgy is van!
/Egyébként csak egy dolog, ez a csávó kb. 30 db konspirálós könyvet írt... hm... ez azért jelent vmit.. szegényemnek nem lehetnek sokan otthon :) /
Egyébként meg:
"Nem is volt idő tesztelni"
Már bocs, de te ott voltál mikor tesztelték. Tudod hány emberen végeztek tesztet, és mennyi ideig? Akkor miért kell ilyet írni??? Hihetetlen mennyi orvos lett ebben az országban hirtelen. Mindeki elvégezte a doktorit.:O
Egyébként nem terhesekről szól a kérdés hanem azokról akik még csak tervezik. Én tuti beoltatom magam, a leendő gyerekem miatt.
Egyébként jobb lenne ha hivatalos oldalakon informálódnátok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!