Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik tervezik már a babát,...

Akik tervezik már a babát, azok beoltatják magukat az új influenza elleni védőoltással?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy 2 hét a hatóideje,nekem meg, ha most megkapom, akkor peteérés környékén leszek és félek, hátha pont akkor jön ki rajtam valami.
2009. nov. 6. 09:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%
Én nem, mert (bár gondolkodtam sokat ,de mégis ugydöntöttünk hogy nem)nem tudják, hogy később milyen mellékhatások lesznek, és azt sem mivel nem tesztelték hosszú távon. hogyha megszületik a baba és felnől tuti nem lessz e baja. Ez egy virust tartalmaz!abban nem kételkedem hogy bisztos védelmet ad, de abban igen hogy lessz e baja a babámnak. és lehet én elsem kapom.
2009. nov. 8. 22:26
 12/25 anonim ***** válasza:

Én a múlt hét hétfőn beoltattam magam. Hirtelen döntöttem úgy, amikor adódott a lehetőség, mivel majd megyünk Ukrajna felé is a jövő hónapban. Alapból érzékeny a tüdőm és a légcső, hörgők területei.

Jah és nekem (valószínűleg) most volt peteérésem a napokban, vagy van. (ezt most hagyjuk).

úgy döntöttem vállalom a kockázatot,vagy amennyire most levagyok gatyásodva testileg is lelkileg is elkapnék egy ilyen heveny vírust, nagyon rossz vége is lehetne.

lásd az a szegény kismama, aki most az intenzíven van... Remélem túlélik szegények!!!

Mérlegelni kell mindenkinek, ez egy nagyon agresszív vírus most!

az oltóanyagban viszont totálisan elölt vírus van, vagyis nem vírust kapunk!!!

Én így dönöttem és hiszek abban, hogy ha most megfogant a gyermekem, akkor sem lesz semmi baja.

De az anyukájának sem, mivel beöltatta magát:)

2009. nov. 9. 07:19
 13/25 anonim ***** válasza:
A kismamára egy sima szövődmények nélküki influenza is veszélyes a magas láz miatt. Oltás.
2009. nov. 9. 09:35
 14/25 anonim ***** válasza:
56%
Gondolkodtatok már azon hogy a láz ami veszélyes a kismamákra és leginkább a magzatra erre meg feltalálták a lázcsillapítót! Ezt el is szokták mondani bármely fertőzés, vírus, vagy egyéb betegség esetén a lázas állapotot kell elkerülni mert a magas hőmérséklet okoz gondot a babánál, a vakcinában meg az elölt vírus lehet hogy nem veszélyes de mellékhatása van, ha meg el sem kapod minek, a lázas állapotot meg kivédheted, meg immunredszer erősítés kell.Ha ennyire összevissza beszélnek ott fenn, biztos nem oké minden ezzel az oltással. Az igaz hogy semmilyen gyógyszert sem tesztelnek kismamákon, de bármilyen gyógyszer csak gondos orvosi mérlegeléssel adható be!-mellékesen.
2009. nov. 9. 09:50
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolkodtatok már azon hogy a láz ami veszélyes a kismamákra és leginkább a magzatra erre meg feltalálták a lázcsillapítót!

Az igaz hogy semmilyen gyógyszert sem tesztelnek kismamákon, de bármilyen gyógyszer csak gondos orvosi mérlegeléssel adható be!-mellékesen."

Ez a két mondat üti egymást. Épp azért szeretnék mindent megtenni a betegség ellen teherbeesés ELŐTT (oltás), hogy lehetőleg ne kelljen terhesen semmilyen gyógyszert, lázcsillapítót szednem, ami ugye veszélyes lehet.

2009. nov. 9. 10:28
 16/25 anonim ***** válasza:
56%
Én biztos nem oltaltom be magam. Nem is volt idő tesztelni és fogalmunk sincs a hosszú távú mellékhatásokról. Ha meg elkapjuk, 3 napig feküdni kell és meg lehet gyógyulni belőle ezt orvos mondta. Így felesleges kitennem magam a bizonytalannak és a nőgyógyászom tanácsolta, hogy ne adassam be, mert nem lehet tudni, milyen következményei lehetnek egy esetleges kezdő terhességnél! Én így döntöttem!
2009. nov. 9. 11:06
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Én tuti nem oltatom be magam!

Ezek után meg főleg nem:

http://www.youtube.com/watch?v=hlgMvKGBa2k

2009. nov. 9. 11:20
 18/25 anonim ***** válasza:

Az utolsónak írom, hogy felesleges a pánikkeltés, bőven elég ami amúgy is van!

/Egyébként csak egy dolog, ez a csávó kb. 30 db konspirálós könyvet írt... hm... ez azért jelent vmit.. szegényemnek nem lehetnek sokan otthon :) /

Egyébként meg:

[link]

2009. nov. 9. 11:52
 19/25 anonim ***** válasza:

"Nem is volt idő tesztelni"

Már bocs, de te ott voltál mikor tesztelték. Tudod hány emberen végeztek tesztet, és mennyi ideig? Akkor miért kell ilyet írni??? Hihetetlen mennyi orvos lett ebben az országban hirtelen. Mindeki elvégezte a doktorit.:O

Egyébként nem terhesekről szól a kérdés hanem azokról akik még csak tervezik. Én tuti beoltatom magam, a leendő gyerekem miatt.

Egyébként jobb lenne ha hivatalos oldalakon informálódnátok:

[link]

[link]

2009. nov. 9. 15:45
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én ma oltattam be magam, ráadásul mindkét vakcinával egyszerre! Nem bántam meg, szerintem jól döntöttem.
2009. nov. 9. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!