Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi tévő legyek? Kisbabát...

Csaponane kérdése:

Mi tévő legyek? Kisbabát várok egy fél éve tartó kapcsolatból kapcsolatból, ráadásul van egy 11 hónapos kislányom aki sajnos koraszülött lett toxémia miatt. Nem tudom be merjem-e vállalni! Nem túl korai minden szempontból tekintve?

Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 07:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%

9-es vagyok. Elmesélek röviden egy történetet, egy ismerőssel történt. Kismama lett, és a lehető összes baj ami megtörténhetett vele, az a terhessége folyamán meg történt...szinte mindennap orvosnál ültek, vagy kórházba feküdt...magas vérnyomás, cukor betegség, babánál problémák, genetika rossz, stb stb stb...sorolhatnám...a szüléskor újra kellett éleszteni Őt, majdnem elvérzett, és egyéb komplikációk....azt mondta, soha többet baba...a második babát szinte észre sem vett, egy rettentő könnyű terhessége volt, 100% ig probléma mentes!!! A szülés meg olyan volt neki, mint az álom!!! Szóval ha ilyentől félsz, ez lehet megnyugtató példa számodra. Ha meg esetleg a párod miatt vagy bizonytalan, vagy a korod miatt, akkor egyik végett se ess kétségbe, sok anyukát ismerek, aki 40 fölött szült.

De még mindig azt mondom, majd az orvosi konzultáció után dönts. De ez csak az Én véleményem. Én szurkolok neked, hogy a lehető legjobban dönts. Én azt mondom, tartsd meg a Babát. Egy kis gyermeknél nincs nagyobb boldogság a világon!!!

2013. szept. 22. 10:56
 12/18 A kérdező kommentje:
Jaj de aranyos vagy, hogy leírtad ezt a történetet. Ez most adott némi erőt nekem, mert ilyen bizonytalan még soha sem voltam. Én is a legjobb döntést szeretném meghozni.
2013. szept. 22. 11:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Én megtartanam, ha már így alakult. Tuti minden rendben lesz és gondolj csak bele hogy szereted a babadat, a másikat is imadnad és higyj nekem ahogy nőnek egyre jobban lehet szeretni őket. ;-) udv egy 16 hónapos tunderke anyukája. ;-)
2013. szept. 22. 12:55
 14/18 Nokta-Major Andrea ***** válasza:
Szerintem ne félj,minden terhesség más! A párod nyilván szeretné. A fél év semmit nem jelent, attól még lehet hogy már "beért" rá a kapcsolatotok. Egyébként meg egy 10 éves házasság sem garancia arra, hogy nem maradsz egyedül! Szerintem akármit is csinálsz, az csak a Te döntésed legyen. Úgy lesz jó, ahogy azt Te jónak látod. Sok sikert :)
2013. szept. 22. 13:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Jó hogy itt vagytok velem és tanácsot adtatok! Aranyosak vagytok! Köszönöm :)
2013. szept. 22. 13:50
 16/18 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Ha a párod is így áll hozzá, hogy természetesnek veszi, hogy babátok lesz, akkor miért nem tartod meg? Ez azt jelenti, hogy esze ágában sincs elhagyni téged. Vagyis szeretné a kicsit. Más férfinek már a hűlt helyét sem találnád meg.

Az orvosoddal meg mindenképp beszélj, nagyobb odafigyeléssel lehet nem alakul ki a toxémia.

Ha van rá lehetőséged, párod is melléd áll, tartsd meg a kicsit.

2013. szept. 22. 15:48
 17/18 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló, köszönöm nagyon kedves tőled :) Igazad van már más pasi rég lelépett volna egy ilyen helyzetben. Végül is szerencsés vagyok, hiszen most bebizonyosodik hogy tényleg hosszútávon tervez velünk :)
2013. szept. 22. 17:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia.Mi lett veletek vegul?
2014. jan. 6. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!