Mi tévő legyek? Kisbabát várok egy fél éve tartó kapcsolatból kapcsolatból, ráadásul van egy 11 hónapos kislányom aki sajnos koraszülött lett toxémia miatt. Nem tudom be merjem-e vállalni! Nem túl korai minden szempontból tekintve?
9-es vagyok. Elmesélek röviden egy történetet, egy ismerőssel történt. Kismama lett, és a lehető összes baj ami megtörténhetett vele, az a terhessége folyamán meg történt...szinte mindennap orvosnál ültek, vagy kórházba feküdt...magas vérnyomás, cukor betegség, babánál problémák, genetika rossz, stb stb stb...sorolhatnám...a szüléskor újra kellett éleszteni Őt, majdnem elvérzett, és egyéb komplikációk....azt mondta, soha többet baba...a második babát szinte észre sem vett, egy rettentő könnyű terhessége volt, 100% ig probléma mentes!!! A szülés meg olyan volt neki, mint az álom!!! Szóval ha ilyentől félsz, ez lehet megnyugtató példa számodra. Ha meg esetleg a párod miatt vagy bizonytalan, vagy a korod miatt, akkor egyik végett se ess kétségbe, sok anyukát ismerek, aki 40 fölött szült.
De még mindig azt mondom, majd az orvosi konzultáció után dönts. De ez csak az Én véleményem. Én szurkolok neked, hogy a lehető legjobban dönts. Én azt mondom, tartsd meg a Babát. Egy kis gyermeknél nincs nagyobb boldogság a világon!!!
2. vagyok.
Ha a párod is így áll hozzá, hogy természetesnek veszi, hogy babátok lesz, akkor miért nem tartod meg? Ez azt jelenti, hogy esze ágában sincs elhagyni téged. Vagyis szeretné a kicsit. Más férfinek már a hűlt helyét sem találnád meg.
Az orvosoddal meg mindenképp beszélj, nagyobb odafigyeléssel lehet nem alakul ki a toxémia.
Ha van rá lehetőséged, párod is melléd áll, tartsd meg a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!