Voltatok ilyen helyzetben? Magas vérnyomással és toxémia gyanuval kerültem kórházba. Vérnyomásom 3szor 2 dopeggyttel 140 / 90 es. Azt mondták időzített bomba vagyok, és ezzel az állpottal nem tudnak kezelni csak spec intézménybe.
Szia!
Csak amagas vérnyomás elvileg nem olyan nagy probléma ha gyógyszerrel kordában tartható. Azért marha rendesek a kórházban. Egyébként bármelyik kórházban kezelhető a dolog, amíg nincs nagyobb probléma. Hány hetes vagy? Ha vége felé jársz akkor nem olyan nagy gond, legfeljebb császár lesz, ha gyorsan romlanak az értékek.
Én a helyedben nagyon figyelném a vérnyomást, és az ödémát. Ha hirtelen vizesedn kezdesz, és nem csak a kéz, és lábfej, valamint az arc, hanem a lábszárközép felett is, vagy az egész karod, esetleg fáj a rekeszizom felett, vagy viszketni kezdesz (extrém módon), akkor kórház, illetve kérnék tesztet, és naponta nézném, vagy nézetném a fehérjét a vizeletben.
Irány a Sote2-ö.
Ott kézben tartják a dolgot!!!
23 hetes kismama vagyok. a vizeletemet csak eysze nézték azóta nem.
DOPEGYTRE VAGY 14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!