Lehetek terhes? Kb 2-3 napja vettem észre, és úgy hallottam, hogy terhesség elött előfordult már ilyen.
Figyelt kérdés
Soha nem szokott sűrű fehér folyásom lenni!
Baci,fertőzés nem lehet,voltam dokinál és semmi/hál istennek/!
2008. júl. 3. 15:04
11/12 anonim válasza:
hát ez még tényleg korai lene. de miért is ne. lehet hogy baba. dde sajna beléd nem látunk nemtudunk bisztosat mondani de szerintem mindkettő lehet.
12/12 anonim válasza:
Mensi elmaradasa utan tesztelj. Nekem is ugyanigy volt, annyi hogy pe-m korul 2 napig barnaztam, utana 1 hetig gorcsolt a hasam (ami elmult mensi elott 4 nappal.) Erre azt a valaszt kaptam itt nehany embertol, hogy csak bekepzelem, meg be se agyazodhatott meg ilyenek... Most 6 hetes terhes vagyok!:) Igaz 5 nap kesessel megjott, de csak 3 napig volt meg, es ezek utan is negativat teszteltem, de mivel picit dudorodott a hasam alja(nagyon vekony testalkatu vagyok) elmentem a dokihoz. Menstrualtam,negativat teszteltem es megis ott a baba.
Nagyon-nagyon drukkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!