Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordult-e olyan, hogy...

Előfordult-e olyan, hogy nagyon későn derült ki a terhesség?

Figyelt kérdés
Kinél mikor derült ki a terhesség? Ki az, aki csak jó sokára tudta meg hogy babája lesz? És miből derült ki?
2010. szept. 20. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nem olyan sok, de én csak a 8. héten tudtam meg. Sosem volt rendszeres a menzeszem, így nem is mertem gyanakodni, hogy teherbe estem (előtte sokáig próbálkoztunk sikertelenül és egyszer eldöntöttük, hogy most nem görcsölünk rajta és egyből összejött). Egyik reggel nagyon rosszul lettem, hányingerem volt,először gyomorrontásra gondoltunk, de nem ettem semmi olyasmit, amitől lehetne. Aztán felmerült, hogy mi van, ha baba. Férjem leszaladt a gyógyszertárba tesztért és pozitív lett. Azóta a kisfiam már másfél éves. :)

Te is hasonló cipőben jársz? Vagy nagyon szeretnél már babát?

2010. szept. 20. 15:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod.

Én szeretnék kisbabát, még nincs gyermekem. Ezt a kérdést csakúgy érdekességképp tettem fel, kiváncsiságból.

2010. szept. 20. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok mások tapasztalatára:)

Nekem egy ismerősöm van, akinél a 15.héten derült ki, és egy, akinél a 18-on.

2010. szept. 20. 17:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló! És hogy derült ki náluk a terhesség, és hogyhogy ilyen későn derült ki?
2010. szept. 21. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem az egyik ismerősömnél,a 26.héten derült ki,hogy terhes,addig ivott,bulizott,cigizett,dolgozott,emelgetett,és még hébe-hóba meg is jött neki.Aztán elment dokihoz(hogy miért nem tudom,talán az anyja zavarta el), és mondta neki a doki,hogy terhes.Addig azt mondta,hogy nem is érezte rúgni a babát.3hónap múlva egészséges kislánya született,aki mára már iskolás.Durva,mi?Hát ilyen is van.
2010. szept. 21. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!