Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség alatt aki mestruált...

Terhesség alatt aki mestruált annak milyen menyiségben volt vérzése? Nyálkás, nyulós pici vérzés előfordult?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdödött a furcsa vérzéseim.Sőt nem volt meg rendesen.Alig véreztem.Nagyon kicsi menyiségben volt vér.De inkább szinte majdnem minden nap nyálkás,nyulós vézéseim voltam.Így volt októberben is.1napot volt meg de kevés volt és még 1napot sem tartott a vérzés.Sokszor van hányingerem van mikor elég erősen van hányingerem.1hete mindig arra kellek hogy fáj a derekam és egész délelőt fáj.Néha görcsölgetek,néha szédülők.Néha olyan szagot érzek ami nincs.Pl.tegnap hal szagot éreztem de hal itthon nem volt.Van mikor kívános vagyok.Étvágy hol van hol nincs.Múlt héten sürün fájt a fejem.Alhasomnál szurkálást éreztem néha.Szerintetek lehet baba?Hétvégén akarok tesztelni.
2009. nov. 2. 19:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szeptemberben kezdődtek a vérzéses panaszaid,most november van.....és még csak most fogsz tesztelni?????

Jesszusom....

Egyébként lehet terhesség,futás azonnal tesztet venni,nem hétvégéig várni,jobb a bizonytalanság? Hmmm?

2009. nov. 3. 07:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Azért nem teszteltem még mert úgy gondoltam,hogy lehet,hogy a hormonok okozzák a vérzést meg várni akartam a teszteléssel.Sokat csalódtam már mikor teszteltem.Legalább ha terhes vagyok akkor bisztos kimutatja a teszt.Vitaminokat úgy is szedek.De mostmár elég furcsának tartom a vérezgetést.Az is lehet,hogy elmegyek nőgyógyászhoz mert valami van amiért vérezgetek.Na jólvan holnap reggel megcsinálom.De ha negatív lesz akkor nagyon szomorú leszek.
2009. nov. 3. 08:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok ne légy szomorú,mindennek oka van ami történik velünk a jó és rossz dolgoknak egyaránt.Lehet elöbb tényleg helyre kell tenni orvosnak a vérezgetéseidet és utána azonnal terhes maradsz ki tudja,nézd pozitív oldalát,mert minden rosszban van valami jó:)
2009. nov. 3. 09:01
 4/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így voltam,csak vérezgettem,betétet nem is kellet használnom,mert csak nyálkás vér volt,és ez is csak akkor látszott,ha pisilés után megtöröltem.Eleinte én us azt gondoltam,hogy terhes vagyok,mert furán éreztem magam,de amikor a harmadik terhességi teszt is negatív lett,akkor már kezdett gyanús lenni.Elmentem az orvoshoz,és miomát állapított meg felirt valami gyógyszert,hogy a várzést megállitsa,és most normálisan volt meg a menzim.Én is nagyon szeretnék babát,csak nem jön össze,nem tudom,hogy ez a mioma miatt van-e,vagy valami más is közre játszik?!Az orvos azt mondta,hogy elég kicsi a mioma,úgy hogy az nem akadály,a babához.Mindez két hónapja történt,hát majd meglátjuk mire megyek!Neked mindenesetre drukkolok,hogy baba legyen a dologban,de ha terhes vagy akkor kb két hónaposnak kellene lenned,és a teszt már bármikor kimutatja,a biztosat!
2009. nov. 3. 09:11
 5/15 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!Én is így vagyok,hogy csak akkor látszik ha pisiltem és megtöröltem magam.Wc papíron elég jól látszott.nem olyan rég nagyon görcsöltem.Most mikor voltam wc-én a wc papíron láttam alvadt vér darabkát.Nem tudom mittől lehet.Ja meg kijött belőlel olyan enyhe pirosas valami.Olyan mint a papír zsebkendő mikor ázik.Lehet,hogy nyálka volt.Kezdek aggodni most már.Nem lehet,hogy cisztám van?Attól is lehet a vérezgetés nem?

Köszönöm nektek a válaszokat!

2009. nov. 3. 12:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok!Nekem is volt amikor kicsit jobban megvéreztem,de semmi jelentős nem történt kivéve, hogy bal felől néha kicsit görcsöltem,de aztán kiderült,hogy bal felől van a mioma is.Ezt most nem tudom,hogy a miomátol, vagy mástol görcsöltem,de amióta beszedtem azokat a gyógyszereket amit az orvos felírt, azóta nem görcsölök.Szerintem menj el minél előbb orvoshoz,nehogy valami baj legyen,de ugyanakkor a nővéremnek is volt valami hasonló jelenség, és ő terhes volt! Én azt kivánom néked,hogy baba legyen a dologban, persze ha te is ezt szeretnéd.
2009. nov. 5. 15:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Szia.Én is igy vagyok mint te,nekem julius ota van igy a vérzésem.Jobb volna elmenni orvoshoz vele.Én voltam közölte hogy babát várok.A tesztem a mai napig negativ.Ultrahangon nem lát babát de mást sem.Igy elvileg minden rendben!Még most sem tudom kismama vagyok-e vagy nem én is a jövöhéten megyek vissza ultrahangra.Menj el Te is mert az azért biztosabb.Lehet cista is.Azért szoritok hogy baba legyen!
2009. nov. 6. 14:31
 8/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat és hogy szurkoltok nekem de hiába negatív lett a teszt!Nagyon kivagyok.Sírók egész nap.Újabb csalódás.Ma reggel az első vizeletből megcsináltam a tesztet és negatív lett és utána meg elkezdtem rendesen vérezni.De megint kevesebb vérzésem van most.A bal mellem sokat fáj és most is érzem a mellbimbómban égető szurka érzést.Mittől lehet?
2009. nov. 7. 11:30
 9/15 A kérdező kommentje:
Ja és tegnap este hasamra feküdtem és nagyon elkapott a hányinger.Szerintem a hason fekve maradok akkor hánytam volna.Nagyon éreztem a gombocót a torkomban.Ha nem terhesség akkor mi okozza?Mit csináljak?Véresen menjek el dokihoz?
2009. nov. 7. 11:34
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is véressen mentem a dokihoz,és panaszoltam el a bajomat,ennek ellenére megvizsgált,és megállapítota a miomát,pedig a 3 negatív terhességi teszt ellenére is reménykedtem,hogy terhes vagyok,hát nem jött be.Én már belenyugodtam,hogy ez van,sőt,hogy megmondjam neked a mellemből is valami váladék folyt,ha erőssen préseltem a mell bombokat,de voltam rákszűrésen,és minden ok,az orvos azt mondta,hogy az a hormonoktol van,és ez megnyugtatott!Most újbol bele lendültem a baba projektbe,hát majd meglátom mennyi eredménnyel.Ne keseredj el,nincs veszve semmi,csak menj el nyugottan a dokihoz.
2009. nov. 7. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!