Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség alatt aki mestruált...

Terhesség alatt aki mestruált annak milyen menyiségben volt vérzése? Nyálkás, nyulós pici vérzés előfordult?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdödött a furcsa vérzéseim.Sőt nem volt meg rendesen.Alig véreztem.Nagyon kicsi menyiségben volt vér.De inkább szinte majdnem minden nap nyálkás,nyulós vézéseim voltam.Így volt októberben is.1napot volt meg de kevés volt és még 1napot sem tartott a vérzés.Sokszor van hányingerem van mikor elég erősen van hányingerem.1hete mindig arra kellek hogy fáj a derekam és egész délelőt fáj.Néha görcsölgetek,néha szédülők.Néha olyan szagot érzek ami nincs.Pl.tegnap hal szagot éreztem de hal itthon nem volt.Van mikor kívános vagyok.Étvágy hol van hol nincs.Múlt héten sürün fájt a fejem.Alhasomnál szurkálást éreztem néha.Szerintetek lehet baba?Hétvégén akarok tesztelni.
2009. nov. 2. 19:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Remélem hamar össze jön neked a baba!Nekem is van hormonzavarom.A sárgatest hormonom alacsony és hormonális gyógyszert nem szedhetek mert trombózisom volt sajnos.És ez a mioma kezelhető?Vagy müteni kell ilyenkor?Nyáron egyszer elöfordult,hogy minden nap pecsételtem és el kellett mennem nőgyógyászhoz mert klinikán vizsgálgatak és hát nem volt valami jó.Rendes volt a doki csak iszonyuan fájt és vizsgálat után nagyon véreztem és vérdarabkák is kijöttek belőlem.Ilyen még nem volt,hogy vizsgálaton vérezgetni kezdek.Ja és még remeget utána a lábam nem tudom miért.
2009. nov. 7. 14:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia!Sajnos a miomával nem lehet mit kezdeni,azt csak akkor műtik,ha okuk van rá,de külümben lehet vele élni! Nem tudom mit mondjak neked,tudom mit érzel,és aggódom is egy kicsit érted!Mindig megnézem mi van veled,hátha valami jó hírrel tudsz szolgálni magadrol!Az a leg rosszabb amikor az ember a bizonytalanban tapogatolódzik,és csak találgat,hogy mi lehet!? Mi itt csak tanácsot adunk,de valójában ez nem sokat segít rajtunk,épp csak a felszint kezeljük,hogy megnyugtassuk énünket!Minél előbb keresd fel az orvos,és utánna már nyugottab vagy!De ha nyáron voltál orvosnál,akkor nem gondolom hogy neked is ilyen bajod lenne mint nekem.Mert a mioma nem nyől ki egyik naprol a másikra.Azt nem írtad,hány éves vagy,mert a klimaksz is valami hasonlót produkál!
2009. nov. 8. 17:58
 13/15 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok!Szombat óta nagyon vérzek.Ezek szerint rendesen megjött.Sokat görcsölök de gondolom a vérzés miatt.Köszi,hogy aggodól értem.Aranyos vagy!
2009. nov. 8. 19:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Most már megnyugodtam!Az jó hogy megjött rendesen.Ha a későbbiekben is vérezgetsz,akkor irány a doki.Még nagyon fiatal vagy,előtted az élet,élvezd ki minden percét,és én minden jót kívánok neked!Sok szerencsét!...
2009. nov. 9. 14:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. nov. 9. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!