Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elolvasnátok? Kicsit elgondolk...

Elolvasnátok? Kicsit elgondolkoztam ezen. Többi lent.

Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, kötelező szűrés, és meg kérdezte, hogy mikor volt utolsó menstruáció...én válaszoltam, 2013-08-16. A ciklusom 25 napos mindig...az orvos elmondta mit lát, 14mm es nyálka hártya, minden teljesen rendben oda bent, teljesen üres méh, semmi elváltozás...és most este itthon esett le....már meg kellett volna jönnie, de az orvos sem említett semmit...azt mondta, minden rendben...lehet hogy babás lettem? 42 éves vagyok...és annyira el vagyok havazva a munkával, hogy fel sem tűnt, hogy nem jött meg...napi 12 óra kemény munka...és ma volt egy kis pihenőm.....úgy néz ki, arra is volt időm,hogy gondolkoztam is....
2013. szept. 18. 19:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Gratulálok:)))
2013. szept. 20. 10:55
 22/26 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok!

A párom olyan édes volt, közölte velem, hogy látod szivem még Én is jo vagyok valamire....legalább gyereket tudok csinálni, és elfordult....kicsit meghatódott. Nagyon örül neki!

2013. szept. 20. 11:14
 23/26 A kérdező kommentje:
Az kimaradt,hogy 44 éves a párom. Szval még fiatal Ő is... :-) :-) :-)
2013. szept. 20. 11:15
 24/26 anonim ***** válasza:
Nagy gratula :-D Sok örömet és egészséget a picihez :-D
2013. szept. 20. 12:05
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönjük :)
2013. szept. 20. 13:19
 26/26 anonim ***** válasza:
Jaj, de szuper! Gratulálok nektek, minden jót, sok boldogságot kívánok!!! :-) (a 24 mm-es vagyok :-) )
2013. szept. 30. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!