Elolvasnátok? Kicsit elgondolkoztam ezen. Többi lent.
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, kötelező szűrés, és meg kérdezte, hogy mikor volt utolsó menstruáció...én válaszoltam, 2013-08-16. A ciklusom 25 napos mindig...az orvos elmondta mit lát, 14mm es nyálka hártya, minden teljesen rendben oda bent, teljesen üres méh, semmi elváltozás...és most este itthon esett le....már meg kellett volna jönnie, de az orvos sem említett semmit...azt mondta, minden rendben...lehet hogy babás lettem? 42 éves vagyok...és annyira el vagyok havazva a munkával, hogy fel sem tűnt, hogy nem jött meg...napi 12 óra kemény munka...és ma volt egy kis pihenőm.....úgy néz ki, arra is volt időm,hogy gondolkoztam is....2013. szept. 18. 19:27
1/26 anonim válasza:
Szia.
Szerintem ha az orvos nem ondott semmit csak, hogy minden rendben akkor nem vagy babás. Bár én azért csinálnék egy tesztet.
2/26 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az orvosnak sem tűnt fel, hogy mikor volt meg előtte a havim..., és itt olvasgattam, hogy a 14 mm es nyálka hártyával babásak voltak...ez csak egy gondolat volt...de reggel tesztelek...ha a reggeli vizeletet félre teszem amíg nem veszek tesztet , meddig jó eltenni időben? Mondjuk ha 7 kor kelek, 8 kor nyit a patika, addig nem lesz vele semmi???
2013. szept. 18. 19:37
3/26 anonim válasza:
hát egy terhességi tesztet megérne a nyugalmad :) (ügyeletes gyógyszertárban most is tudsz venni, ezervalamennyi + az ügyeleti díj)
.....
ha meg baba, akkor hidd el, a legjobb dolog történt veled, mostantól vége a munkahelyi stressznek, és egy sokkal édesebb feladat jön :)
4/26 anonim válasza:
Tényleg van ügyeleti díj is? Merre? Mert ahol én lakom ott nincs én is ügyeletes gyógyszertárba vettem és ugyan annyi volt mint máskor 800-900 Ft körül. De lehet ez máshol máshogy van.
5/26 anonim válasza:
mikor nekem volt ennyire stresszes a munkám simán kimaradt a mensim 2-3 hónapra is
mikor nyugisabb lett akkor rendben volt rendszeresen jött
6/26 A kérdező kommentje:
Háááát, most futkosnak a gondolatok, és elképzeltem...itthon ülök, nem csinálok semmit,el sem tudnám hinni.... és csak várom a Babámat, hogy a kezemben legyen.....ISTENEM, de szép is lenne....még ilyen "öregen" is :D!!!
2013. szept. 18. 19:42
7/26 A kérdező kommentje:
Kedves 5 ös...2-3 hónapig nem jött meg??? Uhh az úgy elég durva....bár, nem bánnám ha nekem sem jönne meg, de azért a Babának sokkal jobban örülnék, most hogy így el gondolkoztam....
2013. szept. 18. 19:44
9/26 anonim válasza:
Nekem vastagabb volt egy kicsivel a nyálkahártyám mikor terhes lettem. Azt hiszem 18 mm. Ha gondolod, tényleg vegyél tesztet, de érdekes, hogy a doki nem mondott semmit.Nekem azt is látta, hogy ott van a sárgatest a bal petefészkemnél, ami egyértelműen a terhesség jele.
10/26 A kérdező kommentje:
Annyit mondott, ha jön, akkor itt a helye, szeretettel várjuk :), és semmiképp ne kezdjek el aggódni a korom miatt :D
2013. szept. 18. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!