Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elolvasnátok? Kicsit elgondolk...

Elolvasnátok? Kicsit elgondolkoztam ezen. Többi lent.

Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, kötelező szűrés, és meg kérdezte, hogy mikor volt utolsó menstruáció...én válaszoltam, 2013-08-16. A ciklusom 25 napos mindig...az orvos elmondta mit lát, 14mm es nyálka hártya, minden teljesen rendben oda bent, teljesen üres méh, semmi elváltozás...és most este itthon esett le....már meg kellett volna jönnie, de az orvos sem említett semmit...azt mondta, minden rendben...lehet hogy babás lettem? 42 éves vagyok...és annyira el vagyok havazva a munkával, hogy fel sem tűnt, hogy nem jött meg...napi 12 óra kemény munka...és ma volt egy kis pihenőm.....úgy néz ki, arra is volt időm,hogy gondolkoztam is....
2013. szept. 18. 19:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Klimax
2013. szept. 18. 20:09
 12/26 anonim ***** válasza:
kedves kérdező várjuk a reggeli tesztet.
2013. szept. 18. 21:09
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem leszek népszerű, ha leírom a sztorimat, de nem baj. :-)

19 éves voltam, kéthónapos kapcsolatom volt, fogamzásgátlót szerettem volna íratni. Elküldtek hát vérvételre, magas volt a bilirubinom. Mehettem hasi ultrahangra. Nőci nézte a májam, minden rendben vele. Nézi a méhem, mondja, nem lehet, hogy terhes vagyok? Megnyílt alattam a föld, hiszen addig is mindig védekwztünk, de az ördög, ugye, nem alszik. Kérdeztem, miből gondolja, mondta, hogy 24(!) mm-es a nyálkahártyám, 16 felett terhesség gyanúja áll fenn. De petezsákot nem lát. Para, kétségbeesés, minden volt, de a doki nem érzett semmit, a teszt negatív lett és másnap megjött.

Ez egy ellenpélda akart lenni. Én amúgy is vérzős vagyok, ez van. :-)

Kívánom, hogy az történjen, amit szeretnél. :-) :-) várom a teszt eredményét, minden jót neked! :-)

2013. szept. 18. 21:17
 14/26 anonim ***** válasza:
? :)
2013. szept. 18. 22:28
 15/26 anonim ***** válasza:
Na ez izgalmas! Remélem pozitív lesz az a teszt.
2013. szept. 18. 23:32
 16/26 anonim ***** válasza:

Azért én remélem, hogy lesz baba főleg, hogy a szavaidból úgy vettem ki, hogy örülnétek neki :)

Klimaxhoz azért még korán lenne nem?

2013. szept. 19. 08:37
 17/26 A kérdező kommentje:

Remélem a klímaxot a terhességi teszt nem mutatja :)

2 csíkosat pisiltem :D

2013. szept. 19. 14:25
 18/26 anonim ***** válasza:
Tiszta libabőr lettem. Gratulálok és irigykedem.
2013. szept. 19. 14:32
 19/26 anonim ***** válasza:

Dejódejódejó!!! :) (Én kérdeztem, hogy mit szól a párod.)

Egyébként van már gyereketek, esetleg gyerekeitek?

Amúgy érdekes, de nekem a klimax, mint opció, eszembe sem jutott...

2013. szept. 19. 14:42
 20/26 anonim ***** válasza:
Jaj de jó gratulálok
2013. szept. 19. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!