Elolvasnátok? Kicsit elgondolkoztam ezen. Többi lent.
Lehet, hogy nem leszek népszerű, ha leírom a sztorimat, de nem baj. :-)
19 éves voltam, kéthónapos kapcsolatom volt, fogamzásgátlót szerettem volna íratni. Elküldtek hát vérvételre, magas volt a bilirubinom. Mehettem hasi ultrahangra. Nőci nézte a májam, minden rendben vele. Nézi a méhem, mondja, nem lehet, hogy terhes vagyok? Megnyílt alattam a föld, hiszen addig is mindig védekwztünk, de az ördög, ugye, nem alszik. Kérdeztem, miből gondolja, mondta, hogy 24(!) mm-es a nyálkahártyám, 16 felett terhesség gyanúja áll fenn. De petezsákot nem lát. Para, kétségbeesés, minden volt, de a doki nem érzett semmit, a teszt negatív lett és másnap megjött.
Ez egy ellenpélda akart lenni. Én amúgy is vérzős vagyok, ez van. :-)
Kívánom, hogy az történjen, amit szeretnél. :-) :-) várom a teszt eredményét, minden jót neked! :-)
Azért én remélem, hogy lesz baba főleg, hogy a szavaidból úgy vettem ki, hogy örülnétek neki :)
Klimaxhoz azért még korán lenne nem?
Remélem a klímaxot a terhességi teszt nem mutatja :)
2 csíkosat pisiltem :D
Dejódejódejó!!! :) (Én kérdeztem, hogy mit szól a párod.)
Egyébként van már gyereketek, esetleg gyerekeitek?
Amúgy érdekes, de nekem a klimax, mint opció, eszembe sem jutott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!