Milyen vitaminokat ajánlanátok, ami segíthet, hogy egészségesebben várjam majd a babát? Szóval ami felkészíti a szervezetet a várandóságra és nyugodtan szedhetem.
Nagyon erőszakosak vagytok az elméleti kérdés ellenére.
Csak azt ne mondd, hogy a dédid esete egyedi! Akkoriban nem a vitaminhiány miatt haltak meg a gyerekek, hanem a védőoltások hiánya miatt túlnyomórészt. Ne is emlegesd a tanulást és utánajárást.
A dédid időszakában rengetegen meghaltak kisgyerekek. Nem folsaviány miatt. Hanem mert nem tudtak egy egyszerű betegséget sem meggyógyítani és durva járványok voltak.
Lehetne példálózni. Egyik gyerekemmel sem ettem semmi plusz vitamint, mégis rendben voltak. Az etnikum szerinted mennyi plusz vitamint eszik???? És betegek??
Igazából nem is értem, hogy miért tud ebből vita téma lenne. Bizonyított tény, hogy a magzatvédő vitaminok csökkentik bizonyos fejlődési rendellenességek kockázatát. Az idegcsőzáródási rendellenességek (pl nyitott gerinc) kockázatát ha jól tudom 94%-al csökkentik, ami azért elég meggyőző arány.
Ezeket a tényeket figyelembe véve el lehet dönteni, hogy kockáztatunk-e. Ha valaki úgy dönt, hogy megkockáztat egy nyitott gerincet, vagy mondjuk koponyahiányt, szíve joga (sajnos), de hülyeség ezen vitatkozni, mert a tények azok tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!