Mire merjek gondolni?
Figyelt kérdés
16 napja késik a menstruációm.Mellbimbóim érzékenyek és hol görcsöl a hasam hol nem,viszont estére fel vagyok puffadva de nagyon.Eddig ellőttem 5 x-epil és 1 pregnasens tesztet ami mind negatív lett.Hétfőn megyek orvoshoz ha addig nem jön meg(amit kétlek)a hőm aug.19-én visszaesett 36,5-re majd visszakúszott 36,9-re és azóta is ott van.Szerintetek ezek után reménykedjek,hogy a doki azt mondja hétfőn,hogy a negatív tesztek ellenére terhes vagyok?2013. szept. 5. 10:21
1/2 anonim válasza:
Velem is volt ilyen.
A doki egyértelműen megállapította, hogy nincs baba. Azt mondta, hogy néha van ilyen, hogy "kihagy a rendszer". Javasolt gyógyszert is, ha nem jön meg, de megjött. Egyszerűen kimaradt egy ciklus.
Fel a fejjel, sikerülni fog!
2/2 anonim válasza:
Szerintem ne reménykedj, ha ennyit késik, ki kellene már mutatnia.... ráadásul nem is egy teszted lett negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!