Merjek babára gondolni?
Figyelt kérdés
2 napja késik,és a mellbimbóm olyan érzékeny,soha nem volt érzékeny,soha nem fájt!jelenthez ez az újdonság picúrt?2012. nov. 29. 12:01
1/22 anonim válasza:
igen:-) holnap reggel első pisinél tesztelj! :-))) szurkolok:-) majd írd meg! :-)
2/22 anonim válasza:
igen! nagyon könnyen meglehet! nálam is ez a tünet, hogy a mellbimbóm nagyon érzékeny, pedig nekem sem volt az, sosem!
holnap tesztelj ! :):):)
sok sikert! majd írd meg minél hamarabb!
3/22 anonim válasza:
nem kell holnapig várni szerintem, kapni olyan tesztet, ami bármely napszakban kimutatja a terhességet! Drukkolok én is! :Dű
4/22 A kérdező kommentje:
köszönöm,még holnap nem tesztelek megvárom a hétvégét!már annyit csalódtam!megjön érzésem is volt pár napot,igaz ma semmi jele!csak a sok pisi,meg a cici érzékenység!nem elviselhetetlen a cici érzékenység,csak feltűnő:S járt így valaki?hogy sohasem volt érzékeny a bimbó de a terhességet az leplezte le?
2012. nov. 29. 12:15
5/22 anonim válasza:
Igen, csak akkor én még nem tudtam, hogy annak a jele, később meg feszült is végig a mellem, pedig azelőtt soha nem volt érzékeny. Szurkolok én is!
6/22 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!ez nagyon bíztató válasz:) bízom benne h. ez az új cici érzékenység nekem is babára utal!
2012. nov. 29. 12:39
7/22 anonim válasza:
Szia igen jelent nekem is az volt..és kicsit sötétebb lett meg más....))drukkolok csinálj egy tesztet még ma..:-))
8/22 A kérdező kommentje:
és ha 2 napja késik akkor most hány hetesnek számítok?illetve milyen biztos tüneteim lehetnek?pl.a cicimen milyen elváltozás jelenhet meg?olyan fáradt vagyok,el tudnék aludni és a fejem is fáj:S
2012. nov. 29. 12:59
9/22 anonim válasza:
nekem is ba van barnulva a mellbimbom de en meg mensi elött vagyok,ez meg mi lehet?köszi a valaszokat:-)))
10/22 anonim válasza:
Az utolsó mensi első napjától fogja számitani a doki a hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!