Mindig - mindig csak a babára gondolni?
Az élet érelme nem a gyermek.
A párkapcsolatodat építsd. A gyerekek 20 vagy 30 éven belül kirepülnek, míg a társunkkal 40-50 évet is eltöltünk.
Keresni kell a boldogságot a kapcsolatban, a gyümölcse meg majd csak megérkezik.
Persze attól is függ, mióta várakoztok már, milyen vizsgálatokon vagytok túl, mert 100%-ig megértem, hogy várni nem könnyű, de ha el tudjátok engedni a vágyat, akkor biztos hamarabb beköszön a gólya.
Ezzel az állítással én is vitatkoznék!
Képzeld, még nincs gyerekem, de meg vagyok győződve afelől, ha egyszer lesz, na Ő lesz az én életemnek az egyetlen értelme. A szerelmek jönnek- mennek (de ne így legyen), azért a gyermekekről ezt nem állíthatom. Ők mindig ott lesznek az életünkben.
És hogy a kérdésedre válaszoljak.
Nem tudom, de ha majd tudsz egy jó ötletet, légyszi oszd meg velem is. :)
Ezek szerint akinek nincs gyereke, annak értelmetlen az élete?
Gratulálok...
Ezzel én is így voltam..a férjemet már nem hagytam békén vele.Azt mondta, ne akarjam görcsösen,mert nem fog jönni...Ezért inkább csak megpróbáltam pozitívan gondolkodni..elképzeltem magam terhesen,nagy pocakkal..aktus után elképzeltem mi lehet ott bennt (lehet hülyeség) elképzeltem,hogy tehesrbe esek.
3 hónap alatt összejött...jah és párszor kértem a Jóistent,hogy áldjon meg minket egy babával!
Addig is szeressétek egymást,élvezd az életet!
9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!