Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A barátomnak simogattam, és nem tudom, hogy volt-e előváladék, vagy akármi, és az lenne a kérdésem, hogy ha utána kezet mostam, és elmentem wc-re(pisilni..), és ugye a kezem közel volt a hüvelyemhez..Így lehetek terhes? Vagy így nem, ha már kezet mostam? Csak most csináltam ilyet először, és fogalmam sincs, bocsi, ha érthetetlen az egész..
2013. szept. 3. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Így nem lehetsz terhes!
2013. szept. 3. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem mostál volna kezet, így akkor sem lehetnél terhes. Sőt, ha nem csak előváladék lett volna, hanem cucc is, így még úgy sem lehetnél terhes. Ne parázd túl. De persze védekezzetek így, vagy úgy.
2013. szept. 3. 20:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat! Most megnyugodtam :)
2013. szept. 3. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
A spermiumok akár 72óra életképesek a HÜVELYEDBEN,mert az alkalmas környezet neki..De ez a kezes dolog,hogy rajtamaradhatott-e,az képtelenség,mivel ha volt is rajta,az elpusztult a 'levegőn'.. :) pl ha te kivered neki,majd kb fél óra múlva megújazod magad,100% hogy nem fogsz terhes lenni..Csak a hüvelynek alkalmas a ph-ja ,melegsége,hogy akár a bűvös 72órát el éldegéljenek benned a spermák..
2013. szept. 4. 07:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Es ha meg nem jott meg? ://
2013. szept. 6. 11:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen lehetetlen,mert 4-5perc elpusztulnak szabadlevegőn!De annyira buta vagy hogy ilyenekre gondolsz,pedig csak logika az egész.Mondok egy dúrva példát csak neked! pl ennyi erővel ha a családodban egy férfi nemű emberke kiverné magának a fürdőszobába és bele élvezne a kádba,ő kiöblítené majd te elmennél venni egy forró fürdőt,te terherbe esnél az apádtól vagy fiú testvéredtől?Ne haragudj de ha szerited ez lehetséges akkor gratulálok a szüleidnek hogy okos gyereket csináltak! -.- szánalom,vegyél egy tesztet hogy megnyugodj és megjöjjön végre,mert biztosan az idegesség végett késik!De az ilyen eszmefuttatásaidat ne írd már le -.-
2013. szept. 6. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!