Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Nemrég antibiotikumot kellett szednem (Augmentin DUO) 1hétig.Szedek fogamzásgátlót (Rezia),de olvastam hogy csökkenti a hatását.Kb. 5napja hogy nem kell szednem az augmentint,a tablettámból pedig még 2szem van a 4napos placebo tablettáig.Az antibiotikum mellett nem védekeztünk,megbeszéltük hogy megszakításosan csináljuk,de mégis úgy alakult 1x belém élvezett..Pár napja csak nagyon kevés folyásom van,az is olyan narancssárgás-rózsaszínes,valamint vannak ilyenek,hogy fáj a cicim,nyűgös vagyok,de ez mind lehet menzesz jele is.Most vajon honnan fogom tudni?Ha megjön akkor minden rendben?Csütörtökön lesz 2hete hogy elkezdtem az antibiotikumot,így elvileg terhes tünetem sem lehet még,és nincs is,csak ez az érdekes folyás..Szerintetek?2013. szept. 3. 08:01
1/3 anonim válasza:
Szerintem kicsi az esélye, de benne van a pakliban..Én 5 éve szedek fogamzásgátlót, ezalatt olyan 4 szer biztos volt " antibiotikum kúrám", köztük augmentinnel is. Sosem volt belőle baj, és nem védekeztem máshogy. Igazából utána olvastam azt mondják ez egy tévhit, hogy az AB a gyógyszer hatását csökkenti.Ha rendesen megjön akkor nem vagy terhes!
2/3 A kérdező kommentje:
:) ok
2013. szept. 3. 09:30
3/3 A kérdező kommentje:
Tegnap pecsételő vérzésem volt,az lehetett beágyazódás jele?kb 12napja volt mikor véletlenül belém élvezett a barátom.Azóta,ma nincs semmi...Valamint menzesz szerűen görcsölök időnként.
2013. szept. 4. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!