Terhes lehetek-e?

Figyelt kérdés
Szerintetek lehet-e terhesség jele az, hogy a alhasam meg van duzzadva, és eléggé érzékeny is. Kb. egy hete szeretkeztünk először a férjemmel a menstruációt követően és 2 napja hirtelen este elkezdett fájni az alhasam úgy hogy akkor pár percre hányingerem lett és kivert a víz is. Azóta tart ez az alhasi puffadtság érzés és néha ha rosszul fekszem szurkáló érzésem is van, esténként nem alszom valami jól és néha a fejem is nyilallgat (bár ez lehet a front is vagy víz hiány pedig próbálok elegendőt inni minden nap). Kérlek válaszoljon olyan kinek volt hasonló vagy már volt terhes és jártas a témában és írja le a tapasztalatait. Terhes tesztet most még nem akarok csinálni, szerintem korai még. Előre is köszönöm!
2013. szept. 1. 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Amíg a teszt korai, addig a terhestünetek is koraiak lennének, ezt jegyezd meg!

1 hét elteltével még a beágyazódás se biztosan kezdődik meg (7-10 nap kell hozzá a fogantatás időpontjától függően, ami 1-3 nap aktustól).

A menstruációd után közvetlenül pedig max. akkor lehet peteérésed, ha extra rövid a ciklusod.

2013. szept. 1. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak most vagy fél időben :) Csak nem tudom, azt írod mensi után követően voltatok együtt...5 napos mensi rá 2 napra együtt lét, az a ciklusod 7. napja még csak...Szal érted? Most lehet ovud talán!
2013. szept. 1. 17:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a menstruáció utáni időt, hogy a mensi vége után kb. egy héttel volt először szex és ezen felül rá kb. 5 napra jött ez a rosszullét és azóta tart az alhasi nyomásérzetem és fájdalmam illetve azt elfelejtettem leírni, hogy enyhén érzékenyek a mellbimbóim is. És amúgy köszi a válaszokat eddig...
2013. szept. 1. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:

5 nap aztán végképp kevés, hogy bármit is érezz.

Még ha megvolt is a megtermékenyítés, még akkor is csak vándorol benned az osztódó sejtcsomó.

A terhestüneteket a HCG hormon okozza, ami csak a beágyazódástól kezd el termelődni.

Egyébként számold rendesen a ciklusnapokat! NE csak így, hogy "mensi után 1 héttel + 5 nap"!

Csak úgy lehet normálisan válaszolni, ha konkrétan közlöd, hogy

1) a ciklusod hányadik napján történt az esemény (aktus, tünet)

2) hány napos átlagosan a ciklusod!

2013. szept. 1. 17:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Persze számolom, de a legutóbbi menstruációm az átlagosnál hamarabb jött meg és rövidebb ideig tartott mint szokott, mivel kicsit fogyóztam az esküvőm matt és izgatott is voltam illetve az új munkahelyem miatt is. Egyébként most aug. 16-án jött meg és 19-én már vége is volt. Általában 18-19-én szokott megjönni és kb. 5 napig is tart. A szeretkezés 25-26-án volt. :)
2013. szept. 1. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Terhestünetekhez koran van meg.Lehet,hogy a peteerest erzed de az is lehet,hogy felfaztal.
2013. szept. 1. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem-nem!

A ciklus NEM azt jelenti, hogy hány napig menstruálsz!

Hanem azt, hogy HÁNY NAPONTA menstruálsz!

A ciklus első napja a menstruáció első napja és az utolsó napja a következő menstruáció első napját megelőző nap!

2013. szept. 1. 18:18
 8/8 A kérdező kommentje:
:D ... 29-34 között, elég változó... :(
2013. szept. 1. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!