Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Párommal 1 éve vagyunk együtt. 1-2 hete védekezés nélkül voltunk együtt (csak az első 1-2 percben). A mensim már 1 hete késik.. Lehet, hogy terhes vagyok? (Hétvégén terhességi tesztelünk, de addig aggódom.. ha terhes vagyok, természetesen megtartjuk a babát, de nem volt tervben)

Tudom, felelőtlenség volt.. de már megtörtént, nem tudunk mit tenni.

A TRÁGÁR, LENÉZŐ KOMMENTEKTŐL KÍMÉLJETEK!

Jövőre érettségizek. HA mégis közbe jön a baba, akkor halaszthatok 1 évet suliból? Valaki tapasztalatok, vélemények?

17/L

2013. szept. 2. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Én nem bántalak,csak egy kérdésre válaszolj!

Ha nem akartok még babát,akkor miért nem védekeztek megfelelően???

2013. szept. 2. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát elég kis esélye van a terhességnek...

Miért vársz hétvégéig? Én már biztos teszteltem volna, nem bírnám ki :-D

Ha esetleg várandós vagy, akkor csak és kizárólag a szüleiteken múlik, hogy mennyire fognak támogatni. Nem hinném, hogy kellene halasztanod, az első félévet simán járhatod pocakosan is, sőt, addig járhatsz, amíg bírsz. :-)

De még ezekre ne is gondolj, először meg kell bizonyosodni, hogy terhes vagy-e. Irány a patika vagy drogéria! :-) Ha pozitív, még akkor sem tuti minden, el kell menni nőgyógyászhoz.

Van más tüneted is? Hányinger, mellfeszülés, "valami megváltozott" érzés?

28/N (házas, 4 éves kisfiú anyukája)

2013. szept. 2. 19:59
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 Tudom, hogy nagy felelőtlenség volt, de nagy hév közepettén nem igazán gondolkodik az ember...

#2 Hétvégén hozza a párom a tesztet, együtt szeretnénk lenni, amikor kiderül az igazság. Hát azért gondoltam a halasztást, mert elszeretném kerülni a szúró/bántó megjegyzéseket... Manapság az emberek olyanok, hogy nem ismernek, még a nevedet sem tudják, de csak a hibát keresik/látják.. :/ Még nem tapasztaltam semmi változást.

2013. szept. 2. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Hév? Na,ezt add be a szüleidnek.Gyenge szöveg,a h.ülyék vagyunk hitelesebb.Én nem várnék hétvégéig!Minél többet vársz,annál kevesebb időtök lesz a szüleiddel eldönteni,hogy megtartod vagy elveteted.Ez most nem csak a te döntésed,mert kiskorú vagy és nekik kell eltartani.A srác pedig húzza meg magát nagyon.

A halasztás attól is függ,milyen iskolába jársz.Van,ahol olyan szigorú az igazgató,hogy renitenseket nem enged közösségbe,márpedig te minden leszel,csak jó példa nem.Ezt vele és a szüleiddel kell megbeszélni.Magántanulóként valószínűleg be tudod fejezni a középiskolát.

2013. szept. 3. 06:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne varj a teszttel egy percet se!!! Bar nagyon minimalis az eselye a tehessegnek, de minel hamarabb kiderul, annal jobb, uis ha pozitiv, akkor kerni kell idopontot nogyogyaszhoz, az is plusz ido, a szuloknek is meg kell emeszteni a dolgot, ha esetleg elveteted, az abortusz procedura is meg egy csomo ido, foleg, h kiskoru vagy meg. A 12. hetig veszik el hazankban. Mennyire rendszeres a ciklusod? Hany napos? Mert ha rendszeres, es mondjuk 28 napos, 1 hete kesik, 1-2 hete voltatok egyutt..... hat az a baba nagyon jonni akar, ha menses elott megtapad /felteve, ha pontos ciklusod van/
2013. szept. 3. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!