Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha megjött két napra, akkor...

Ha megjött két napra, akkor is lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Párommal egy hónapja megszakításos módszerrel védekeztünk.Pont menzesz után.Menzeszem meg is jött,de csak 2 napig tartott.Akkor sem annyi volt mint szokott.Meg 4-5 napig szokott tartani.Most meg barnázok.Pár napja mindenen kiborulok,érzékenyebb vagyok,és az illatokat sem bírom.Cicim is fáj.Lehetek akkor is terhes,ha megjött a menzeszem?
2013. szept. 2. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagy esélyed van rá,hogy terhes vagy,ha nem véres a mensid csak barnás és rövidebb,szokott ilyen lenni. A tünetek is ráillenek. Tesztelj mindenképp!
2013. szept. 2. 22:16
 2/3 anonim válasza:
Legkevesebb esélye a terhességnek menzes előtt és után van. Mi előtte csináltuk de előváladék bele juthatott ha most megjön neki nem lehet baja. De szerintem ne aggódj
2013. szept. 2. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Menzesz után pár nappal estem teherbe,úgyhogy nincs kizárva semmi,nem csak félidőben lehet.Gyanús,hogy ilyen rövid volt a vérzésed,csinálj tesztet és legközelebb vegyél gumit,ha nem akarsz babát!Az olcsóbb,mint a gyerek!
2013. szept. 3. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!