Lehetek terhes?
1 hete késik a menzeszem.Ma délután csináltam egy tesztet és kb. fél percig látható volt a két csík,viszont utána eltűnt és csak egy csík maradt. Ilyen még nem volt,eddig sajnos mindig rögtön csak egy csík jött ki.
Járt valaki hasonlóképpen már és baba volt a dologban.
Köszi
Sajnos nemez az első hogy tesztet használok,másfél év alatt elég sokszor reménykedtem...
Én nem tudom mi lehet ez,viszont az is nagyon érdekes hogy semmi jele nincs annak hogy meg akarna jönni.
Előtte egy hétig folyamatosan fáj a mellbimbóm,oly mértékben hogy hason sem tudok feküdni,most pedig 1 hete késik és semmi tünet.Ez volt a 3. clostys hónapom.
De egyszerűen reménykedni sem merek,mert félek a csalódástól.
Máskor is késik ennyit?
Sosem hallottam még ilyet hogy pozit mutat kicsit aztán eltűnik.. Nem volt selejt a teszt? Esetleg csinálj másikat, mert benne van a pakliban a rossz teszt. Ha viszont negatív az is tényleg lásson doki, mert tényleg lehet más is a dologban, de szurkolok, hogy pozitív legyen a kövi teszt! :)
Késett már máskor is ennyit,mert mindig reményt ad a testem,aztán meg koppanok.
Hát nem tudom,ha egy hét múlva sem jön meg újra tesztelek.
Köszi a szurkolást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!