Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? A barátom...

Lehetek terhes? A barátom hozá dörgölte a péniszét a vaginámhoz, de nem dugta bele csak a bejárathoz tette és a csiklomat izgatta így. Utána megujjazott. Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

2013. szept. 3. 08:17
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem igen !!!! :-)
2013. szept. 3. 08:20
 2/8 A kérdező kommentje:
komolyan?
2013. szept. 3. 08:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen persze !

Miért? Nem voltál ott biológia órán ?

2013. szept. 3. 08:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, nem történt behatolás, mitől lennél terhes?

Amúgy az ilyen "csak odatette" után szokott jönni a "Csak egy másodpercre tette be", utána pedig a "csak 5 percet mozgott bennem, de nem ment el", és így tovább.

Javaslom a saját érdekedben, hogy gondolkodj előre legközelebb, mert egy másodperc alatt becsúszik, és utána már komoly aggodalmaid is lehetnek!

2013. szept. 3. 08:24
 5/8 A kérdező kommentje:
nemélvezett el, de előváladék kerülhetett a csiklomra aztmeg ujjazáskor bejuthatott nem?
2013. szept. 3. 08:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem vagy terhes, ha mindenki ennyitől terhes lenni kb minden 3. lány terhes lenne...Egyébként meg nagyon sok nő aki tervezi, azok is csak hónapok próbálkozása árán lesznek terhesek..nem olyan könnyű azért ez a dolog még ha annak tűnik sem...
2013. szept. 3. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ez azért nem úgy megy, hogy az előváladékban levő minimális spermium megül a csiklódon, majd percekkel később az ujjakra felkapaszkodva bejutnak, majd onnan (mert miért is ne maradna ezek után lendületük, energiájuk) megteszik azt a megterhelő utat a petevezőkig minden belövellés nélkül, ahol pont ovuláció után 24 órával várakozik a petesejt és betalálnak. Sokat kibírnak a kisfickók, de ez a Mount Everest lenne kétszer, felszerelés nélkül. Most nem lettél terhes. A jövőben viszont fokozottabb óvatosság kell, mert nem sok hiányzik a továbblépéshez, és az már nem lesz ennyire szerencsés helyzet.
2013. szept. 3. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerinted én megnyerhetem az ötös lottó főnyereményét?Ma elmentem a lottózó felé,benéztem de nem álltam meg aztán mikor visszafelé tartottam ismét benéztem de nem volt időm megállni...szóval ha holnap visszamegyek lehetek-e milliomos? :)))
2013. szept. 12. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!