Ki nem várja egy héten belül?
Figyelt kérdés
Ha van kedvetek,izgulhatunk együtt,és tapasztalatokat cserélhetünk. :)2013. szept. 3. 13:14
11/14 anonim válasza:
Kedves 9. válaszoló!
A görcsölés miatt ne aggódj, nem biztos, hogy menzit "jelzi előre". Én mikor terhes lettem, egész nap úgy görcsöltem, hogy még gyógyszert is vettem be, aztán mégse jött meg... Még mondtam is a férjemnek, hogy minek tesztelni, hisz görcsölök, aztán mégis 2 csík lett a teszten. Kívánom, hogy neked is így legyen!
12/14 anonim válasza:
Lehet, hogy mégis mensi jel volt a görcs, mert tegnap óta sajnos kicsit vérzek. Viszont az furcsa, hogy a hőm fent maradt, a melleim továbbra is fájnak, pedig mensi előtt ez mindig abbamarad. Nem tudom, higy érdemes-e tesztelnem vérzés mellett, a fentieket figyelembe véve.:(
13/14 anonim válasza:
Hát sajnos erre a hónapra én kiestem a játékból, de reménykedjünk a következőben.:) Drukk nektek!
14/14 A kérdező kommentje:
hát csajok,úgy néz ki megjött.Talán a következő hónapban összejön...
2013. szept. 9. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!