Van olyan, aki megszakításos "védekezéssel" nem esett teherbe évekig?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés.. Csak annyi olyan esetet hallottam, h megszakítással védekeztek, mégis baba lett belőle, hisz azért van rá elég nagy esély, h valaki igy teherbe esik.
Viszont mi már évek óta így védekezünk a férjemmel, és nem is estem teherbe (mondjuk figyeltünk arra, h ovi környékén gumival szeretkezzünk).
Most már mi is szeretnénk babát, és emiatt úgy elgondolkoztam, h vajon csak szerencsénk volt, és azért nem lettem terhes, vagy aki ezzel a módszerrel vékedezik évekig, és nem esik teherbe, ott lehet, h valami gond van?
2013. aug. 21. 14:49
21/24 anonim válasza:
8 évig így védekeztünk és nem lettem terhes. Aztán amikor babát akartunk, akkor sem sikerült teherbe esni. Végül sikerült, de lombikkal.
22/24 anonim válasza:
Mi párommal 3 évig védekeztünk így és nem lett baba,mikor babát akartunk szinte egyből sikerült úgyhogy nincs itt semmi gond csak rendszeresen kell szeretkezni és figyelni hogy mikor van az ovud.De viszont lehetséges hogy megszakítással esik valaki teherbe,mert barátnőm és a párja is így védekeztek és fél év után terhes lett.
23/24 anonim válasza:
Es az nem lehet, hogy a baratnodnel baleset tortent, es a parja picit kesobb vette ki a kelletenel, es egy csoppecske becsuszott?
24/24 anonim válasza:
annyira részletesen nem tudom,de szerintem még ők se tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!