Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki megszakításos...

Van olyan, aki megszakításos "védekezéssel" nem esett teherbe évekig?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés.. Csak annyi olyan esetet hallottam, h megszakítással védekeztek, mégis baba lett belőle, hisz azért van rá elég nagy esély, h valaki igy teherbe esik.

Viszont mi már évek óta így védekezünk a férjemmel, és nem is estem teherbe (mondjuk figyeltünk arra, h ovi környékén gumival szeretkezzünk).

Most már mi is szeretnénk babát, és emiatt úgy elgondolkoztam, h vajon csak szerencsénk volt, és azért nem lettem terhes, vagy aki ezzel a módszerrel vékedezik évekig, és nem esik teherbe, ott lehet, h valami gond van?

2013. aug. 21. 14:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Az egeszsegi allpot alatt a meddoseget ertem, ugyanis engem is tobben elkezdtek ijesztgetni, hogy biztos meddo vagyok, vagy a parommal van valami gond, es azert nem tortent meg balaesten. Persze az biztos, hogy nem a legbiztonsagosabb vedekezesi modszer, de megis tobb embernel hatekonyan mukodik.
2013. aug. 21. 17:40
 12/24 anonim ***** válasza:
Szia.21 éve vagyok férjnél, csak így védekezünk. Amikor babát szerettünk volna, akkor ment élesbe. Jöttek is a csajok :-), szóval lehet ügyesen csinálni....de sajna nem mindenkinek válik be....
2013. aug. 21. 18:23
 13/24 anonim ***** válasza:

Én kb 8 évig ezt csináltam és nem lett baba.

Amikor akartunk babát a jelenlegi párommal, akkor kb 7 hónap alatt jött össze.

2013. aug. 21. 19:04
 14/24 anonim ***** válasza:

Szia, mi 8 évig védekeztünk így, és egyszer sem estem "véletlenül" teherbe, mikor elhatároztuk, hogy jöhet a baba, akkor pedig az első hónapban sikerült, így vagyok most 10 hetes kismama :-D Nekünk bevált, mindig nagyon oda figyelt a párom, és én utána olvastam, az előváladékban csak akkor van spermium, ha kétszer egymás után vagytok együtt, és az előző ejakulációból marad spermium az ondóvezetékben. De javítsatok ki, ha rosszul tudom.

Tehát ne izgulj, biztos nincs veletek semmi gond :-D

2013. aug. 21. 19:07
 15/24 anonim ***** válasza:
10 évig nem estem így teherbe, aztán mikor nem védekeztünk sehogy, az első alkalommal megfogant a baba :) szóval nem volt semmi gond :D
2013. aug. 21. 19:32
 16/24 anonim ***** válasza:

Szia,

Mi 3 évig védekeztünk így, néha még "baleset" is történt, de nem lettem terhes. Viszont már 2 éve szeretnénk babát, de nem sikerül. Nálunk eü gondok vannak, de azt nem tudom, hogy ezek a gondok mennyi időre nyúlnak vissza.

2013. aug. 21. 19:39
 17/24 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Igen, ha mi is 2 szer egymas utan egyutt voltunk, akkor a masodikat cask gumival vallatuk be, azt mar en is sokkal kockazatosabbnak talaltam.
2013. aug. 21. 20:11
 18/24 anonim ***** válasza:
49%

A megszakításos védekezés Pearl Indexe 35-40 között mozog.

Ez azt jelentiu, hogy 100 nőből, akik ezzel a módszerrel védekeznek rendszeres nemi élet mellett, azokból egy év alatt 35-40 teherbe esik.

Emiatt lehet "gyanakodni", hogy sok év alatt ha valaki nem esik teherbe, akkor valami talán nem is stimmel, ugyanakkor bele lehet esni abba a kis százalékba, amit néhány válaszoló is már írt, hogy így védekeztek, és csak kívánt terhességeik lettek a választott időpontban.

2013. aug. 21. 20:23
 19/24 anonim ***** válasza:

én is azt gondoltam,h biztos gond van,h 6 éven keresztül megszakításosan nem estem még véletlenül sem teherbe. Aztán az első próbálkozós hónapban össze is jött!!

18hkm

2013. aug. 21. 20:45
 20/24 anonim ***** válasza:

Én 3 évig védekeztem fiatalkoromban megszakításosan. Most meg tavaly abbahagytam a fogamzásgátlóm és azóta is megszakításosan védekeztünk a párommal. Vagyis védekeztünk, ugyanis nemrég úgy döntöttünk, hogy jöhet a baba. Viszont még nem jött össze sajnos :(((

Katy

2013. aug. 21. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!