Nektek mennyi idő után jött össze a baba?
Most elvagyok keseredve kicsit... Pedig nemrég kezdtünk csak próbálkozni. Világvége hangulatom van kb....
Sokat vártatok a babára?
Gratulálok Mindenkinek:)
Jó olvasni ezeket a történeteket és köszönöm azt is, hogy erőt adtok. A mai napom nagyon elromlott emiatt... de majd remélem a következő hónap örömet fog hozni Nekem is.
Köszönöm NEKTEK
4. hónapban. Hamarosan 1 éves lesz :)
Ne görcsölj, mikor nem számítasz rá, akkor fogsz pozitívat tesztelni. Nekem úgy volt. :)
Köszönöm szépen igyekszem nem görcsölni, csak ilyenkor annyira elmegy az életkedvem is:(
13-as az nagyon nem jó:( Sajnálom! De reméljük hamarosan ott is megfogan az a babóca:)
15os vagyok. Bar en tudom jol, hogy ha vki azt meri mondani "ne gorcsolj" legszivesebben megfojtanam az illetot... mert hat hogy lehet ne nem "gorcsolni" egyfolytaban erre gondolni ha egyszer nagyon szeretnem, nem de?! Viszont igy utolag azt mondom igaza volt annak aki ezt mondta.
6 honapbol 3 ugy telt, hogy mertem a homet ittam a gyogyteakat, szedtem a vitaminokat meg peterest figyelo minimikroszkopot is vettem... tenyleg mindent bevetettem es semmi. A decemberi mensim kesett tobb mint 12 napot de a teszt csak nem akart pozitiv lenni. Januarban is vezettem a hom, mikor egyertelmuen lattam, hogy se a 14. napon nincs peteresem vezettem meg a 21. napig gondoltam lehet megint hosszabb a ciklusom mint elozo honapban, de meg akkor sem volt igy "feladtam" aztan nagy meglepetesemre februarban mikor mar ismet 42 napja semmi teszteltem... es pozitiv volt a tesztem :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!