Nektek mennyi idő után jött össze a baba?
Most elvagyok keseredve kicsit... Pedig nemrég kezdtünk csak próbálkozni. Világvége hangulatom van kb....
Sokat vártatok a babára?
te kérdezted :
elsőre sikerült mindkét babánk,
kislányunk 3 éves
kisfiúnk 9 hónapos
egyébként is nagyon termékeny vagyok ha a férjem rám néz már terhes leszek! nincs káros szenvedélyünk ,bár ez sem elég egy babához hiába egészséges az ember fia lánya!
kitartás,a lényeg hogy ne görcsölj rajta annyira,tudod azt mondják hogy pont akkor leszel terhes mikor nem is gondolnád :)
1,5 év nehézkes próbálkozás után sikerült. Addig orvostól-orsvosig, petevezeték átfúvatás, ondóvizsgálat, hormonvizsgálat. Először 10 hónap után mentem el orvohoz és két hónapba telt mire kiderült hogy igazából orvosilag nincs akadálya.
Ne stresszelj és frissítsd az immunrendszered vitaminokkal. Egy hétre mentem el szabadságra és akkor össze is jött, mert nem görcsöltem rajta.
hű, irigylek mindenkit, akinek ilyen gyorsan összejött. :)
Nekünk több, mint 4 év kellett
5 terhességem volt,(ebből kettő elment..)
4 első próbálkozásra sikerült, az egyik csak harmadikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!