Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondja már el nekem valaki,...

Mondja már el nekem valaki, hogy miért nem akkor vagytok együtt a párotokkal ha jólesik? Miért kell belőni a "pontos" időt?

Figyelt kérdés
Imádom a párom (nemsokára férjem) és mi mindig akkor voltunk,vagyunk együtt mikor jólesik! 2-3 naponta,szerelemből és szenvedélyesen...és láss csodát elsőre megfogant a babánk,azt sem tudjuk mikor :D igaz,már akartuk :) Miért kell ovulácios tesztekkel szarakodni,hőt mérni?Miért nem lehet egyszerűen csak szeretni egymást? Szerintem egész hónapban együtt kell lenni (normális pároknál) és nemcsak azon a pár napon....Sokaktól hallom (férfi),hogy nekik ez rosszul esik,főleg az,hogy miután megfogant a baba a szex valahogy "eltünik" ..Lehet én vagyok buta,de nem értem...
2013. aug. 16. 11:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
én is elfogadtam a bocsánatkérést. Lhete amugy te orvosod ezt mondta de akinél pont a peteérésnél vannak gondok ott igenis figyelni kell rá hogy van vagy nincs stb. nekünk ne kell várni hoyg ez vagy az rendeződjön hanem azt kell tudni van-e ovu vagy nincs.
2013. aug. 16. 12:28
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Na kiverte a biztosítékot ez a kérdés....te miről beszélsz?????????????akinek azonnal össszejött örüljön neki,de akinek évek óta nem és sorba jönnek a rossz dolgok,persze hogy hőmérőz és ovutesztel...most olyat tudnék mondani,hogy...HAJRÁ OVUSOK JA ÉS HOZZÉTESZEM MI IS ÉVEKIG SZERETTÜK SIMÁN EGYMÁST MÉGSE JÖTT A BABA....
2013. aug. 16. 12:41
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Jól van bakker, már bocsánatot kért a kérdező, hagyjuk már.

Tényleg nem volt szép kérdés, de a kérdező belátta, és intelligens ember módjára elnézést kért.

Szerintem ennyi elég.

2013. aug. 16. 12:45
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
23-as válaszoló igen bocsánatot kért de ez akkor is bántó dolog azoknak akik évekig próbálkoznak,köztök én is,attól függetlenül hogy nem ismerjük a kérdezőt :( nem elég az hogy nem akar jönni a baba,én legalábbis,most még rosszabúl érzem magam :(
2013. aug. 16. 13:06
 25/41 anonim ***** válasza:
26%
Húúúúúúúúha csajok, engem most itt nagyon lepontoztok majd, de tényleg nem rosszból írom, ami az eszembe jutott, miközben olvastam a válaszokat... Előre megírom azt is, hogy tudom mi történik most veletek, mert mi is végig csináltuk és évekig vártunk... Szóval járok ide egy ideje és a Kérdezőnél semmi rosszindulatot nem érzek, Ti viszont olyan vehemensen támadtatok rá, mintha legalább is rajta múlna a sikertelenségetek... elhiszem, hogy idegesek vagytok, de amíg az egész világra úgy tekintetek, mintha az ellenségetek lenne, addig lehet hogy lelki okai is vannak, hogy nem sikerül, amire annyira vágytok... nagyon nehéz, de ha ennyire rástresszelek, akkor még nehezebb lesz... remélem nem bántottam meg senkit és sikeres babavárást kívánok :-)
2013. aug. 16. 13:24
 26/41 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó!

Magyarázd meg a kérdés lényegét, kérlek! Mert én azt látom, hogy nincs valódi, lényegi tartalma, ugyanis olyan kérdést tesz fel, amire nincs válasz! "Miért nem lehet egyszerűen csak szeretni egymást?" Erre szerinted mit vár a kérdező?

Tehát egyértelműen provokáció a kérdés, semmi több. És hiába kér bocsánatot, meg látja be, hogy nem volt ideillő a kérdése, attól még a kérdés ott van, megszületett. Sokra becsülöm, ha valaki bocsánatot tud kérni, de ez a kérdés lényegi mondanivalóján semmit nem változtat.

"Szerintem egész hónapban együtt kell lenni (normális pároknál)..." Derogáló minden egyes szava. Mi az, hogy normális pároknál? Egyszerűen semmi célja nem volt a kérdésnek, csak a célozgatás és odamondogatás.

Meg ugye alaptalan következtetésekkel is jön: "miután megfogant a baba a szex valahogy "eltűnik". Mi vaaaan????? :O

2013. aug. 16. 13:30
 27/41 anonim ***** válasza:
31%
Ha valaki elkezdi olvasni ebben a témakörben a kérdéseket, rengetegszer találkozik hasonlókkal: ovu előtt 2 nappal voltunk együtt, nézzétek meg a görbém, milyen gyakran vagytok együtt, ha babát szeretnétek stb. Ha valaki ezekből indul ki, az nélkül, hogy jobban elgondolkozna rajta, akkor tényleg gondolhatja azt, hogy ezek a párok minden "erejüket" arra a pár napra tartogatják. Aki ebben él, az tudja, hogy nem így van, de aki csak a kérdéseket olvasgatja és esetleg valakitől már hallott olyat, hogy egy pár csak akkor van együtt, mikor megfelelő az idő, az tényleg rossz következtetéseket vonhat le. Szerintem ez történt a kérdezővel is
2013. aug. 16. 13:39
 28/41 anonim ***** válasza:
83%
ilyenkor szokta mondani a párom hogy az internet hálójába vagyunk és túl sok információt olvassunk ...
2013. aug. 16. 13:44
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Oké, értem és megértem.

De ha valóban úgymond tudatlanság az alapja a kérdésnek, akkor nem így hangzott volna! És mivel ő maga is leírja, hogy voltak problémáik (és nekik akkor mondta a doki, hogy ne tesztelgessen!), ezért feltételezem, hogy mégsem tudatlan, hanem egészen egyszerűen csak provokál. Mindemellett azt írja, hogy neki a dokija javasolta, hogy ne figyelje a tüneteket, ne ovuteszteljen, hőmérőzzön stb. Ki tudja! Ha a doki nem javasol neki ilyet, akkor lehet, hogy ő is csinálta volna. Minek kell skatulyázni? Én csak ezt nem értem, de a vitát tovább folytatni nem fogom, mert felesleges.

2013. aug. 16. 13:48
 30/41 anonim ***** válasza:
32%

Én sem akarom mindenáron megvédeni a kérdezőt, mert tényleg nem tudhatom, mi áll a háttérben...és tulajdonképpen a hozzászólásomat sem neki írtam...viszont saját tapasztalatból mondom, hogy ha egy ilyen dolgon így felhúzzátok magatokat, akkor az semmiképp nem segít a babaprojektnek...sőt!

De gondolom a "nem kell rástresszelni" szerű mondatokkal már tele a padlás...

2013. aug. 16. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!