Mondja már el nekem valaki, hogy miért nem akkor vagytok együtt a párotokkal ha jólesik? Miért kell belőni a "pontos" időt?
Jól van bakker, már bocsánatot kért a kérdező, hagyjuk már.
Tényleg nem volt szép kérdés, de a kérdező belátta, és intelligens ember módjára elnézést kért.
Szerintem ennyi elég.
Utolsó!
Magyarázd meg a kérdés lényegét, kérlek! Mert én azt látom, hogy nincs valódi, lényegi tartalma, ugyanis olyan kérdést tesz fel, amire nincs válasz! "Miért nem lehet egyszerűen csak szeretni egymást?" Erre szerinted mit vár a kérdező?
Tehát egyértelműen provokáció a kérdés, semmi több. És hiába kér bocsánatot, meg látja be, hogy nem volt ideillő a kérdése, attól még a kérdés ott van, megszületett. Sokra becsülöm, ha valaki bocsánatot tud kérni, de ez a kérdés lényegi mondanivalóján semmit nem változtat.
"Szerintem egész hónapban együtt kell lenni (normális pároknál)..." Derogáló minden egyes szava. Mi az, hogy normális pároknál? Egyszerűen semmi célja nem volt a kérdésnek, csak a célozgatás és odamondogatás.
Meg ugye alaptalan következtetésekkel is jön: "miután megfogant a baba a szex valahogy "eltűnik". Mi vaaaan????? :O
Oké, értem és megértem.
De ha valóban úgymond tudatlanság az alapja a kérdésnek, akkor nem így hangzott volna! És mivel ő maga is leírja, hogy voltak problémáik (és nekik akkor mondta a doki, hogy ne tesztelgessen!), ezért feltételezem, hogy mégsem tudatlan, hanem egészen egyszerűen csak provokál. Mindemellett azt írja, hogy neki a dokija javasolta, hogy ne figyelje a tüneteket, ne ovuteszteljen, hőmérőzzön stb. Ki tudja! Ha a doki nem javasol neki ilyet, akkor lehet, hogy ő is csinálta volna. Minek kell skatulyázni? Én csak ezt nem értem, de a vitát tovább folytatni nem fogom, mert felesleges.
Én sem akarom mindenáron megvédeni a kérdezőt, mert tényleg nem tudhatom, mi áll a háttérben...és tulajdonképpen a hozzászólásomat sem neki írtam...viszont saját tapasztalatból mondom, hogy ha egy ilyen dolgon így felhúzzátok magatokat, akkor az semmiképp nem segít a babaprojektnek...sőt!
De gondolom a "nem kell rástresszelni" szerű mondatokkal már tele a padlás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!