Mondja már el nekem valaki, hogy miért nem akkor vagytok együtt a párotokkal ha jólesik? Miért kell belőni a "pontos" időt?
Édes, drága, sokat még nem élt és nem tapasztalt, rózsaszín felhőcsként csücsülő, burokban élő kérdező!
Örvendj a szerencsédnek, mert bizony ez szerencse, ami veletek történt, semmi más! Még makk egészséges, szenvedélyesen szerető pároknak sem feltétlenül jön össze az első hónapokban.
Hogy én miért vetemedtem ovutesztek alkalmazására? Mert teherbe estem gyorsan, hamarjában, szenvedélyesen imádtam a férjem, nem figyeltem a peteérést, semmit. Aztán 8 hetesen vetéltem. Szerinted? Van még kérdésed?
Nem mindig alakul úgy az élet, ahogy megálmodtad kedves! Aztán amikor történik egy, két, három, száz nagy csalódás, akkor meg verheted a fejedet a falba, hogy hogy tudtál 2013. augusztus 16-án ilyen bunkó kérdést feltenni ismeretleneknek!
Örülj, szíved joga, de másokat ezért ilyen lenézően kezelni... elég gally viselkedés részedről.
Utolsó vagyok!
Azelőtt írtam, hogy észrevettem volna a hozzászólásodat!
Tényleg tök hülye vagy :D Ha nektek sem volt úgymond sima ügy, mert ilyen-olyan gondotok volt, akkor mégis milyen jogalapon fogalmazol meg egy ilyen kérdést? Akkor csak tudnod kéne, hogy ki miért hőmérőzik, meg ovutesztel!!! :D
Istenem, de butácska vagy :)
Kedves kérdező!
Nem támadok. Ez a véleményem--> A kérdésed provokatív, hencegő, intrikus! Nekünk a második hónapban fogant az első babánk, tehát hamar sikerült teherbe esnem. De nővéreméknek 4 évig nem jött össze a baba! Tudod mit élt át? Mennyi vizsgálaton voltak? És hogy mégis, mennyire kitartóaan, reménykedve kezelték a helyzetet? Ha nektek sem sikerült volna mondjuk 1 évig, akkor kiváncsi lennék, te mit gondolnál, tuti jobban odafigyelnél te is arra, hogy kb mikor van peteérésed...Hú, ne haragudj, érzelmi intelligencia, empátia...mondd ez neked valamit? Gondolkozz, mielőtt ennyire primitív kérdést kiírsz!
Kölcsönbe adnád a méhedet?? Húú, hát hidd el, senki nem tartana rát igényt, főleg azok után, hogy körvonalaztad, milyen a gazdája! Úristen, szánalmas, nem tudom ki vagy, de szerintem nagyon éretlen a gondolkodásod. Ha majd tervezitek a második babát, és esetleg nem jönne össze elsőre, másodjára, sőt, sokadjára sem, nem baj, ne csüggedj, gondolj vissza eme kedves, bíztató, kérdésre, amit most kiírtál! Nem kívánom ezt neked, de "halkan" megjegyzem, hogy lehet, jót tenne a személyiségfejlődésednek! Ja, és ez NEM támadás! Vélemény :)
17-es válaszoló vagyok!
Legalább bocsánatot tudsz kérni. Köszönjük :) Részemről elfogadva, de légyszi ne írjál már ki ennyire nagy hülyeséget, mert ez tényleg bántóra sikeredett! Tényleg hülyén fogalmaztál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!