Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor most hogy is van ez?

Akkor most hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Árulja már el nekem valaki h.mikor van a ciklus során az a nap amikor a legfogamzó képesebb a nő? Pl.egy átlagos 28 napos ciklust nézve ha a 11.napon elkezd fájni a hasam és fájnak a melleim szóval érzem az ovulációt akkor mikor kell együtt lenni h.a baba megfoganjon? Amikor érzem a fájdalmat vagy ha elmúlik?

Egyszerű válaszra várok mert olvastam róla még sem egyértelmű.

2013. aug. 16. 01:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok, minden leletünk rendben, mégis hiába próbálkozunk 2 éve. Már teljesen belebolondultam a számolgatásba, tünetfigyelésbe, esélylatolgatásokba, és szeretkezés közben sem tudtam elvonatkoztatni. Rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább, mert így aztán biztosan még úgy se fog menni! Most félretettem ezt az egészet, élem az életem, élvezem a párommal töltött időt. Azt hiszem, ezt akarással nem lehet előidézni, el kell fogadnunk, hogy ez szinten túl már nem rajtunk múlik. Bízom benne, hogy ez a nőies, elfogadó, ha úgy tetszik: alázatos magatartás lesz a célravezető. Az aktív szerep itt a férfié, nekünk meg csak hagyni kell, hogy megtörténjen velünk. Ha férfiszerepbe akarunk bújni, akkor persze, hogy nőként nem tudunk kiteljesedni.

Így okoskodom, persze lehet, hogy rosszul. Ha mégis kiderül, hogy ez volt a jó út, megírom.

2013. szept. 25. 09:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!