Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 4 napja késik a mensim...

Ha 4 napja késik a mensim lehetséges hogy terhes vagyok? .

Figyelt kérdés

szombaton kellett volna megjönnie de még ma se sehol semmi. eddig mindíg pontosan jött meg. nagyon aggódok, lehet más miatt késik?

kérlek segítsetek, 17 éves vagyok.

2013. aug. 13. 13:32
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

Gratulálok!Ha lenne benned egy csöppnyi tartás,és felelősségérzet,akkor elmondanád az anyukádnak,és a barátodnak is,azt is hogy nem tőle van a gyerek.

Nem tudsz hazudni egy életen át!És ne is tedd,mert akkor örökre meggyűlölne mindenki,a gyermeked is!

2013. aug. 15. 12:33
 52/56 anonim ***** válasza:
Mondd el Anyukádnak és szerintem, mondd el a barátodnak is. Annak a srácnak is akitől van a gyerek. Nem vagy valami fényes helyzetben, de hidd el, hogy ha mindenkivel őszinte vagy akkor jársz a legjobban. Ha az én lányom jönne hozzám ezzel, hogy 17 évesen terhes, én is először a megszakításra gondolnék, így elég valószínű, hogy Édesanyád is ezt fogja mondani. Készülj fel a beszélgetésre, és ne csak úgy menj oda, amikor nem tud rád rendesen odafigyelni, vagy ideges. Nem is sejti, hogy mekkora bajban vagy most, így biztosan meg lesz lepődve. Barátod szerintem szinte biztos, hogy ott fog hagyni, amit sajnos meg kell hagynom megértenék. A másik sráccal azért beszélj, mert ha megtartod akkor a gyerek kérdezni fogja egy idő után hol van Apa, a gyereknek is és az Apjának is joga van ezt tudni. Ha elveted akkor szerintem ne szólj neki, de a barátodnak mindenképpen, mert ha valami van később nem fogod magadnak megbocsátani, hogy nem szóltál és máshonnan derül ki. Az a legrosszabb... Sok sikert kívánok és gondold meg jól mit csinálsz, mert iszonyatosan fiatal vagy, és még nem biztos, hogy elég érett egy gyerekhez. Egy gyereknek nem elég sajnos az, hogy szeretik minden másra is szüksége van, amit Te még nem tudsz neki megadni feltétlenül, hanem kell hozzá segítség, kérdés ezt mennyire tudod igénybe venni....
2013. aug. 15. 13:08
 53/56 A kérdező kommentje:
beszeltem anyaval.. azt mondta hogy semmifelekeppen ne vetessem el. azt mondta hogy segit felnevelni. mar csak azt nem tudom hogy mondjam el a baba apjanak es a baratomnak :/
2013. aug. 15. 13:53
 54/56 anonim ***** válasza:
Anyukád legalább normálisan reagált. A barátod meg érthető, ha nem reagál jól, főleg, hogy megtartod. Így szerintem Te is tudod mi a válasz... Érdekes lenne ha melletted maradna. De akkor is fel a fejjel!! Bár szerintem kamu a kérdés, de mindegy.)))
2013. aug. 15. 14:15
 55/56 anonim ***** válasza:

Anyukád jó fej, én a nyakadat tekertem volna ki :D

Ez aztán az életre szóló lecke. Kár, hogy a gyerek fog szívni, akárhogy is alakul és az is nagy kár, hogy egy életen át hazudnod kell majd, vagy a gyereked apa nélkül nőhet fel. Mindenesetre a te mérhetetlen butaságod miatt megkeseríted több ember életét is magad körül...

De nyilván nem az én kioktatásom fog téged jobb útra téríteni :) Kívánom, hogy legalább annak a gyereknek meg tudj adni mindent, amit csak kell!

Ha kamu a kérdés, akkor még inkább állnak az észrevételeim a butaságodra vonatkozóan :D :D

2013. aug. 15. 15:28
 56/56 eperke20 ***** válasza:
Hihetetlen, hogy ilyeneknek egyszerre összejön a baba, más meg hónapokig/évekig próbálkozik.:( Inkább lett volna annak, aki tényleg vágyik rá, de már mindegy. :(
2013. aug. 15. 18:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!