Ha 4 napja késik a mensim lehetséges hogy terhes vagyok? .
szombaton kellett volna megjönnie de még ma se sehol semmi. eddig mindíg pontosan jött meg. nagyon aggódok, lehet más miatt késik?
kérlek segítsetek, 17 éves vagyok.
Gratulálok!Ha lenne benned egy csöppnyi tartás,és felelősségérzet,akkor elmondanád az anyukádnak,és a barátodnak is,azt is hogy nem tőle van a gyerek.
Nem tudsz hazudni egy életen át!És ne is tedd,mert akkor örökre meggyűlölne mindenki,a gyermeked is!
Anyukád jó fej, én a nyakadat tekertem volna ki :D
Ez aztán az életre szóló lecke. Kár, hogy a gyerek fog szívni, akárhogy is alakul és az is nagy kár, hogy egy életen át hazudnod kell majd, vagy a gyereked apa nélkül nőhet fel. Mindenesetre a te mérhetetlen butaságod miatt megkeseríted több ember életét is magad körül...
De nyilván nem az én kioktatásom fog téged jobb útra téríteni :) Kívánom, hogy legalább annak a gyereknek meg tudj adni mindent, amit csak kell!
Ha kamu a kérdés, akkor még inkább állnak az észrevételeim a butaságodra vonatkozóan :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!