Lehetséges hogy terhes vagyok?
Tudom hogy valószínűleg előttem többen is tettek fel ilyen kérdést, de mindenki esete egyedi, ezért merem remélni hogy nekem is válaszoltok!
Ezen a héten többször is együtt voltunk a párommal, egy alkalommal (csütörtökön) kísértésbe estünk és mielőtt felhúzta volna a gumit, egyszer belém hatolt, nem teljesen, egy kicsit csak.
Utólag ezt nagyon megbántuk, és most azért kicsit félünk, nehogy következménye legyen. Mivel a vérzésem amúgy sem rendszeres, 1 max 2 hetet szokott késni, volt idegeskedés. Ma reggel kicsit örültem, mert úgy láttam hogy megjött. Utána olvastam és többen is írták hogy a terhesség első hónapjában megjött nekik, illetve ez lehet az úgynevezett beágyazódási vérzés is.
Még nem szeretnénk babát, amíg nincs rendes munka, saját lakás, stb.
Kérlek írjatok véleményt, hogy mekkora az esély a terhességre és hogy mikortól érdemes tesztet csinálni, hogy valós eredményt mutasson!
Előre is nagyon szépen köszi!
L/23
Nagyon szépen köszönöm! Feldobtátok a napom picit! :)
Azért veszek majd akkor tesztet, a biztonság kedvéért. :)
Ezt még nem lehet megmondani.Mivel a vérzésed rendszertelen,ezért a peteérés időpontját lehetetlen még megjósolni is.A vérzésed most nem jelent semmit,a beágyazódás még nem történt meg,mire a beágyazódás bekövetkezik addigra elmúlik a mensid és a következő mensid fog végleg elmaradni.Ehhez persze elég pechesnek kell lenni,mivel egy átlagos normál ciklusban már nincs peteérés 4-5 nappal vérzés előtt,nálad ezt ugye nem lehet tudni és vérzés után közvetlenül nem feltétlenül áll még készen a méh nyálkahártyája a beágyazódásra,de nem te lennél az első eset,akinél megtörténik.
Ha nem akarsz gyereket,akkor védekezz normálisan,kísértésbe akkor ess,ha nem kockáztatsz vele egy abortuszt,addig ez még viccnek is rossz,élvezeti értéke pedig nulla,egy éppenhogy digi-duginak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!