Lehetek-e terhes? Szűz vagyok de hát voltak már dolgok. Bugyi mindig rajtam maradt.16/L
Szörnyűek ezek a szövegek, amiket itt nyomattak páran. 16 évesen nem véletlenül ismerkedik egy fiatal a szexualitással. És a kérdése alapján tényleg úgy tűnik, hogy még csak ismerkedik vele. Ez pedig teljesen egészséges és normális dolog. Ez is a tanulási folyamat része!
Kérdező, ha nem valami kacifántos módon oldottátok meg "a dolgokat" és a bugyidon túl semmi nem jutott, akkor nem lehetsz terhes. Viszont nem ártana kicsit utána nézned az emberi szaporodásnak, ha már testileg megértél rá. Sokkal nyugodtabban tudod majd élvezni a szexuális örömöket, ha képben vagy azzal, hogy mi hogyan működik és minek milyen következménye lehet. Illetve ezek fényében felelősségteljes döntéseket is tudsz hozni és utólag remélhetőleg nem bánsz meg semmit.
Kedves 8-as, nekem vannak emlékeim az iskolai biológia óráimról és hát... így több mint tíz év távlatából nagyon is azt kell mondanom, hogy erősen hagytak maguk után kívánni valót. Pedig én egy tanulni szerető és érdeklődő fiatal voltam.
Az én gimis osztályomban is néha hajmeresztő történetek keringtek a szexszel kapcsolatban és még a legtájékozottabb lányokat és fiúkat is el lehetett bizonytalanítani vele a tudásukban. És ennyi évesen én sem álltam minden helyzet magaslatán, csupán az életkoromból adódóan. De ettől még nem kell lesajnálni, leszólni, esetleg megalázni egy fiatalt, aki már a felnőtté válás útjára lépett, vagy hamarosan fog. Főleg, hogy ha szétnézel, rengeteg felnőtt is hasonló szinten tart... ami elég sajnálatos, de valószínűleg ők is csak hasonló megjegyzéseket kaptak fiatal korukban. Ezekből nem profitál az, akinek szüksége lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!