Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Segítség!

Lehetek terhes? Segítség!

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, de nemrég összebújtunk a barátommal, de nem szeretkeztünk. Elég közel voltunk egymàshoz, de nem "volt bennem", és mikor közel volt, "fogta a végét". Most viszont kési és meg vagyok ijedve. Azt mondta az előváladékot se érezte a kezével, és el se ment. Így nem lehet baj ugye? Ugyanakkor nemrég eléggé stresszeltem, lehrt, hogy ezért késik? Volt már rá példa... Köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 8. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Teherbe úgy ehet az ember ha a pénisz a hüvelyben van és abból sperma szabadul ki.

- a sperma levegővel érintkezve azonnal meg hal

- előváladék maximum akkor okoz terhességet ha hüvelybe benne van a pénisz, a nő fel van izgulva (baromság, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni, igen 1% lehetne, de 99% hogy attól senki nem esik teherbe)

- a nők a ciklusuk közepén termékenyek előtte utána nem , 12-16 nap körül van ovuláció ekkor termékeny a nő( természetesen itt azért vannak ki vételek, erre nem lehet a védekezést alapozni)

- egy sperma nem tud teherbe ejteni, spermák milliói kellenek, hogy a petesejtet átrágják és végül egy szerencsés be jusson

- ne szexeljen aki nem tudja: Hogyan lesz a gyerek?, Hogyan lehet teherbe esni?, Hogyan lehet 100% -osan védekezni?

2013. aug. 8. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
kizárt a terhesség. kintről nem mászik fel ez biztos. A stressztől is késhet meg a melegtől is vagy akár különösebb ok nélkül is. Nem gépek vagyunk. Bárkinél elöfordulhat késés vagy akár kimaradás.
2013. aug. 8. 19:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! #1-es! Igen, számítottam az utolsó mondatodra, és igazad van, de megrémültem, mi van, ha...
2013. aug. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!