Lehetséges hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
5.én kellet volna megjonnie,szombaton sexeltem,de nem jott meg azota lehet h terhes vagyok vagy csak késik?2013. aug. 9. 02:59
1/4 anonim válasza:
Ha úgy szexelsz, hogy nem védekezel, akkor bármikor teherbe eshetsz, és igen, lehetsz terhes.
Ha viszont csak szombaton történt malőr, akkor jóval nagyobb az esélye annak, hogy csak simán késik.
Vegyél egy tesztet!
2/4 anonim válasza:
A szombati szextol nem maradna meg ki a mensi..az 3.an volt...ha elotte is volt olyan a honapban hogy vedekezes nelkul csinaltad akkor lehetsz terhes..teszt!
3/4 A kérdező kommentje:
Elozo honapban nem volt sex
2013. aug. 9. 11:58
4/4 anonim válasza:
Akkor csak késik. Ha csak pár napot, vagy 1 hetet késik, akkor ebből a légyottból biztosan nem estél teherbe. Ha viszont többet csúszik a menzid, akkor lehetett később a peteérés is, szóval a terhességet kizárni nem lehet! Bár az esélye csekély, volt már ilyenre példa. Csak ismételni tudom magam: teszt, vagy nődoki.
Ja, és védekezzetek, hogy ne kopogjon idő előtt a gólya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!