Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 4 napja késik a mensim...

Ha 4 napja késik a mensim lehetséges hogy terhes vagyok? .

Figyelt kérdés

szombaton kellett volna megjönnie de még ma se sehol semmi. eddig mindíg pontosan jött meg. nagyon aggódok, lehet más miatt késik?

kérlek segítsetek, 17 éves vagyok.

2013. aug. 13. 13:32
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
2 hete, most meg késik, pont peteérés előtt lehetett. Szóval nagyon esélyes a terhesség. A teszt kimutatja.
2013. aug. 13. 13:55
 12/56 anonim ***** válasza:
4nap késés után már mindenképp kimutatja!!Tesztelj!!
2013. aug. 13. 13:57
 13/56 A kérdező kommentje:
és ha esetleg terhes vagyok, hogy mondjam el anyukámnak? vagy hogy mondjam neki h tesztet akarok?!
2013. aug. 13. 13:59
 14/56 anonim ***** válasza:
100%

Kérj pénzt valami másra, nem tudom mennyi a legolcsóbb teszt, de szerintem DM-ben, Rossmannban ezer alatt kapsz.

Aztán, hogy hogy mondd el neki? Erre a majd a teszt elvégzése után térjünk vissza. Addig meg reménykedj, hogy negatív lesz.

2013. aug. 13. 14:03
 15/56 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg mondd meg, hogy tesztre kéred. Még mindig jobb azt közölni, hogy "lehet, hogy terhes vagyok", mint azt, hogy "terhes vagyok".
2013. aug. 13. 14:09
 16/56 anonim ***** válasza:
Ez édes, hogy írod, hogy a barátoddal védekeztél csak akivel szexeltél mostanában azzal nem:))) Akkor még meg is csaltad a barátod. Jó nagy bajban leszel, ha a teszt pozitív. DE szerintem még mindig lehet, hogy fiatal vagy, és kicsit megzavarodott a ciklusod, de erre van a legkevesebb esély, ha éppen peteéréskor voltatok együtt akkor nagyon bejátszik egy terhesség. Anyukáddal meg legyél őszinte. Ő fog tudni Neked majd tovább segíteni, itt mindenki úgyis azt írja majd, hogy ne vetesd el a babát, kár ide beírni egy kérdést. Viszont Anyukád ismer és tudja a körülményeid, jobban tud segíteni mint itt bárki. Legalábbis, ha olyan szüleid vannak, akik megértik, hogy néha lehet nagyokat is hibázni. De kár aggódni amíg nincs pozitív teszted. Ha meg negatív akkor is nagyon gondolkodj el, hogy bármilyen nemi betegséget is el lehet kapni, ha nincs fix megbízható partnered. Nem szabad akkor sem óvszer nélkül szexelni. Nem beszélve a terhességről, ami miatt eleve védekezni kellene, ugyebár. Az is elég ciki, ha barátod el kap valamit, mert te mással voltál, még ha nem is lettél terhes. Párom járt így még mielőtt megismert volna engem volt egy nője és a csajszi megcsalta összeszedett valamit. Szakítottak és utána fél évre rá is még a Párom járkál ide-oda, mert a csajszi felhívta, hogy elkapott valamit. Már nem tudom mi volt a neve, de ez is gáz... Van más védekezési mód is, de ha más partnerekkel nyomod, akkor a legjobb a gumi és gyógyszer kombináció. Aztán remélem megtalálod azt akit már nem kell megcsalni...
2013. aug. 13. 14:17
 17/56 A kérdező kommentje:
gyógyszert nem szedhetek a betegsEgem miatt. es nem megcsaltam hanem ugy volt hogy szakitottunk, de aztan ujra osszejottunk.. de ha neki azt mondom ove a baba (ha van)akkor azt nem fogja megtudni hogy nem, ugye?
2013. aug. 13. 14:26
 18/56 anonim ***** válasza:
Hát ilyet véletlenül se hazudj. Nem teheted meg vele, és később te sem tudnál elszámolni a lelkiismereteddel.
2013. aug. 13. 14:28
 19/56 A kérdező kommentje:
miert? es akkor elkene mondanom h hopp nem a tied? akkor apa nelkul lenne. es azt nem akarom
2013. aug. 13. 14:30
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
Megtudni, hát ezt így nem lehet megmondani. De ilyet ne csinálj. Ez nem felnőtt emberhez méltó gondolat. Ha később bármi miatt, ne adja Isten, de valamilyen szervátültetés kell, akkor azonnal kiderül. De egyszerű vérvizsgálattal is, ha mondjuk összeférhetetlen a vércsoportjuk. Ilyennel nem szokás játszani. Itt életekről van szó. Ha el is hagy még fiatal vagy, megismerhetsz mást, de hazugsággal élni nem jó.
2013. aug. 13. 14:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!