Ti hogy reagaljatok le a folenyeskedo kismamakat, akik az orrod ala dorgolik, h bezzeg nekik mar osszejott?
Nem igazán értem a kérdést.Ki az az idióta aki szándékosan, gúnyosan, rosszindulatúan, kárörvendve az orra alá dörgöli valkinek, hogy "bezzeg neki..."?Vagy mi számít orra alá dörgölésnek, hogy örül neki és újságolja?
Nem igazán értem.
Én pl a 3. babámat várom, örülök neki, de ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy nő gyerekeket szül.
Mi oka lenne emiatt bárkinek is fölényeskedni?
Ha valakinek nem jön össze őszintén tudom sajnálni (bár átérezni nem, hisz nálunk ha csak "rámnéz" a férjem már várandós vagyok).Értsd: 8 év alatt 3x fordult elő, hogy figyelmetlenebb volt, bocsánat, 2x, mert az első babát terveztük, a másik kettőt konkrétan nem, bár tudtuk, h még szeretnénk gyereket, és máris várandós lettem:)
Tényleg nem értem a kérdésed.
Neked nem jön össze a baba és volt már aki kárörvendően az orrod alá dörgölte a terhességét?Ha igen, hát ez elég gusztustalan dolog volt részértől...bár tényleg az sem mindegy, h nálad mi minősül ennek.
Nen igazan ertem. Nekem spec. mind a ket terhessegemet titkolnom kellett, amig csak tudtam a barati tarsasag elott.
Amikor kiderult, akkor is ment a szajhuzas es az irigykedes.
Teny, hogy undorito, ha valaki csak azert is .. modon tudatja a terhesseget vagy 400*, de
de azert a ti taborotokat sem kell felteni. Azert azok a nok, akik nem tudnak teherbeesni, egy ido utan iszonyatos atvaltozason mennek keresztul. Amolyan dogoljon meg a szomszed lova is effektrol beszelek.
Itt is volt oar ilyen jellegu kerdes, ahol a kerdezo konkretan neki esett azoknak, akik terhesek vagy mar egyszer szultek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!