Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák ti hogy reagáljátok...

Anyukák ti hogy reagáljátok le ha a gyerek hisztije miatt csúnyán/rosszallóan néznek rátok?

Figyelt kérdés

28hónapos a lányom benne van a dackorszakban,borzalmas akaratos és hisztis tud lenni!:( Volt már párszor műsor az utcán,de boltban is.

Ilyenkor nagyon utálom ha bámulnak,és látom némelyik emberen hogy az jár a fejében milyen rossz kölyök,én meg milyen sz@r anya vagyok.

Tudom hogy nem kellene azzal foglalkozni ki mit gondol,de nehéz! Ilyenkor az jár a fejemben ők nem voltak gyerekek,nekik nincs/nem volt kisgyerekük?!

És ahogy megfigyeltem inkább a középkorú nők azok akik ilyenek,a férfiak sokkal lazábbak.

Ti mit gondoltok?

2012. júl. 10. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen igazad van:)) a pasik sokkal lazábbak:)) Mind olyan tekintetben hogy ha más gyereke hisztizik mind abban ha a sajátjuk. Nekem a férjem legalábbis sose parázik ezen ki mit gondol. Ő tudja hogy ez is egy korszak amin át fog esni ez a gyerekünk IS és nagyjából visszakerül a rendes kerékvágásba:))

(3 kicsink van).

Nekem mindig ég a fejem, tök kellemetlenül érzem magam, pedig már megszokhattam volna. És mindig elmondom magamban hogy lecarom a rossz véleményeket meg a hülye tekinteteket, egyszerűen akkor is lefőlök, lesülök minden bajom van...

2012. júl. 10. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy egy ilyen szituációban hogy viselkednék. Engem is nagyon zavarna az biztos. De akkor éppen főleg azzal foglalkoznék, hogy a gyereket valahogy lecsitítsam, és nem azzal, hogy mást leteremtsek. Bár lehet hogy lennék olyan idegállapotban, hogy inkább mérgesen beszólnék az illetőnek, hogy mit bámul, nem látott még hisztiző gyereket? - legalább ennyit.

Egyszer voltam már olyan helyzetben hogy a lányom torkaszakadtából üvöltött egy bevásárlókp-ban, akkor tényleg úgy éreztem mindenki minket néz, de körbe sem mertem nézni, mert nem akartam az emberek tekintetével találkozni. Inkább a gyerekkel foglalkoztam.

2012. júl. 10. 17:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen én is a gyerekkel foglalkozom,de nem lehet nem észrevenni a rosszalló tekinteteket!

Sajnos én az a fajta vagyok hogy hamar durran az agyam,persze nem a gyerek felé,és nem éppen udvariasan megkérdezem hogy "jó a műsor" attól aki bámul!

2012. júl. 10. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Hál istennek elmondhatom, hogy ilyenkor tényleg nem tudok mással foglalkozni, csak a gyerekkel, néha a szemem sarkából észreveszem a hülye tekinteteket, de nem szoktam vele foglalkozni.

Akkor érzem magam kellemetlenül, ha mondjuk ismerős anyuka kér elnézést a gyereke viselkedése miatt, ilyenkor nem győzöm biztatni,hogy ne hülyéskedjen már, az én gyerekem is ugggggyanezt csinálja:)

Olyan volt már, hogy megpróbáltak beleszólni ilyenkor, pl a fiam sírt, hogy zsömlét akar (kb fél 11kor) mondtam, hogy nincs zsömle, az eladó hölgy meg elkezdett kérlelni, hogy jajjjj,az a szegény gyerek hadd kapjon már egy zsömlét. Mondtam a hölgynek, hogy azt mondtam, nincs zsömle, pláne nem ebéd előtt. Kedves voltam, nem bunkó, azóta is mosolyogva köszönünk egymásnak a boltban, ugyanúgy "beszélget" a fiammal, de tudomásul vette, hogy nálam a nem az nem.

2012. júl. 10. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Engem is zavart, de már nem érdekel. Elvonta a figyelmem a gyerekről, hogy mások arckifejezésével foglalkozzak. De amennyire nekik nincs közük hozzám, annyira nekem sincs az ő rosszallásukhoz. Én így fogom fel és azóta sokkal könnyebb. Idegenek, ennyi. Láttak, jól szórakoztak, legalább van miről beszélgetni otthon :)

Ezt nem kell lereagálni. Ellenben, ha beszólnak, azt igen.

2012. júl. 10. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Őszintén engem is baromira tud idegesíteni egy ordító már nem olyan kicsi gyerek. Én nem szoktam nézni, pont mert idegesít. Téged nem idegesít ha ordít, hisztizik más gyereke, mikor te mondjuk a boltban vagy?
2012. júl. 10. 21:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Őszintén engem is tud idegesíteni,de nem vágok hozzá pofákat,esetleg teszek megjegyzéseket!

Igen elhiszem hogy idegesítő egy hisztiző gyerek,de mit lehet velük tenni,főleg ha abban a korszakban vannak???!!!

Amúgy szerinted egy 2-3éves gyerek már nem kicsi??? Mert ha egy 8éves gyerek veri magát a földhöz azt mondom igazad van!

2012. júl. 10. 22:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Én ha látok ilyet, valamilyen módon tudatom az anyukával, hogy nekem is van otthon egy ilyen (mármint gyerek), ne aggódjon rajta :-)
2012. júl. 11. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!