Tényleg ilyen sokszor betegdhet meg a gyerek ha bölcsibe kezd el járni?
Mi tavaly szeptemberben kezdtük, és 4 hónapig szinte állandóan beteg volt a fiam. Egy hét bölcsi, két hét otthon.
Mindkettőnket nagyon megviselt az elválás, ráadásul én nagyon nehezen bíztam meg a gondozónőkben, valószínűleg a fiam érezte a határozatlanságomat. Nem nagyon sírt, evett-aludt bent az első perctől fogva, de minden kis nyavalya ledöntötte a lábáról.
Nekünk a heti 2x száraz sókamra és a Multi tabs immuno hozta a változást, tél végére. Mindent kipróbáltunk előtte, Ribomunyl, Broncho vaxom, Cebion multi, egyik sem használt.
A normafloere nem ér szrt se! Adj nekik 2 hónapig folyamatosan reggelente Pro Kid -et! Helyre rázza őket. ( Pro balance termék)
Egyébként sok mindne álhat az anyahiány on kivül a betegés mögött.
a normafole semmit nem ér,felesleges pénzkidobás.inkább adj neki bonolact pro+kidet,ez egy granulátum,minden nap egy grammot kell adni kajába,innivalóba keverve.íztele.2000 körül van egy havi adag.én most kezdtem el adni a fiamnak a multitabs immuno kidet,kétnaponta kap egyet,mert még nincs három éves,és így javasolta a gyógyszertáros.hatását még nem tudom,még bő egy hete kapja.
amúgy nekünk is így volt,szeptemberben került bölcsibe a fiam,minden hónapban egyszer-kétszer beteg lett.neki nem a torka betegedett meg,hanem mindig hörghurutja lett.annyira köhögött mindig,hogy szteroidos kúpot kellett adni neki minden hónapban (rectodelt),meg mellé állandóan köptető,hörgőtágító(spiropent) meg még ezer fajta cucc,hogy könnyebb legyen neki.vettünk hideg párásítót is 18 ezerért,salvus vízzel párásítottunk neki.valamennyit segített,de nem sokat.vennem kellett 8 ezerért pipát is,amivel be tudtam neki fújni,tehát vagyonokat költöttünk már el.az igazi áttörés most jött el,írtak ki neki inhalátort.salvus vízzel inhaláltatom,ha csk köhög egyet,és ezzel megakadályoztam már két betegség kialakulását.meg gondolom már azért erősödött az immunrendszere is,csak egy éve jár lassan.remélem ovira már jobb lesz szeptembertől.
a mi dokink amúgy csak végső esetben ad antibiotikumot,de idén már így is kapott vagy négyszer,pedig még csak július van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!