Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg ilyen sokszor betegdhe...

Tényleg ilyen sokszor betegdhet meg a gyerek ha bölcsibe kezd el járni?

Figyelt kérdés
A probálmám a következő májusba kezdtük a beszoktatást a fiammal mert én mentem dolgozni.Addig kb 2 havonta volt egy egy torokgyulladásunk.Most azota folyamatosan beteg hol az egyik gyerekem hol a másik.Van egy 4 éves lányom aki oviba jár a fiam meg 2 éves.Teljesen tanácstalan vagyok ez normális?Mindenhonnan azt hallom nyugodjak meg ez így lesz 1 évig stb.A gyerekekel már szinte hetente megyek orvoshoz felváltva akár egyszerre is kiírathatnám a gyógyszert előre mert mindíg elkapják egymástól.A poén az egészben adok vitamint mindent normafloort esznek gyümölcsöt és mégis.Az orvos állandóan antibiotikumot ír,de mivel ő az orvos hinnem kell neki nem tehetem meg hogy felírja és nem adom be a gyereknek mikor lázas gyulladt a torka.Lehet hogy attól gyullad mindíg be a torkuk hogy állandóan veszekszenek és nem egyeznek felváltva üvöltenek?Nem tudom mitévő legyek.Normális ez hogy a bölcsi kezdetén állandóan beteg legyen?

2012. júl. 7. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi tavaly szeptemberben kezdtük, és 4 hónapig szinte állandóan beteg volt a fiam. Egy hét bölcsi, két hét otthon.

Mindkettőnket nagyon megviselt az elválás, ráadásul én nagyon nehezen bíztam meg a gondozónőkben, valószínűleg a fiam érezte a határozatlanságomat. Nem nagyon sírt, evett-aludt bent az első perctől fogva, de minden kis nyavalya ledöntötte a lábáról.

Nekünk a heti 2x száraz sókamra és a Multi tabs immuno hozta a változást, tél végére. Mindent kipróbáltunk előtte, Ribomunyl, Broncho vaxom, Cebion multi, egyik sem használt.

2012. júl. 7. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:

A normafloere nem ér szrt se! Adj nekik 2 hónapig folyamatosan reggelente Pro Kid -et! Helyre rázza őket. ( Pro balance termék)

Egyébként sok mindne álhat az anyahiány on kivül a betegés mögött.

2012. júl. 7. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahogy bekerül közösségbe ez így van. Nekünk az első félévben kisfiam alig járt bölcsibe, én meg dolgozni:-) 1-2 hét bölcsi után 2 hét tuti otthon. A második félévben már kevesebbet volt beteg, úgy átlag 2 havonta 1-2x. Március óta ovis, még nem volt beteg. Én is adtam neki vitamint, zöldséget, gyümölcsöt de nem használt. De biztos,hogy anya hiánya miatt is "megbetegítheti" a szervezet magát. Kisfiam nagyon nehezen szokott be. AZ első félév nagyon nehéz volt, nem kívánom senkinek. Sz@r anyának hittem magam, amiért ezt teszem a gyermekemmel, minden reggel úgy szedték le rólam az üvöltő gyereket. Napközben is sokat sírdogált. DE az az átkozott gyesből nem lehet megélni.
2012. júl. 7. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:

a normafole semmit nem ér,felesleges pénzkidobás.inkább adj neki bonolact pro+kidet,ez egy granulátum,minden nap egy grammot kell adni kajába,innivalóba keverve.íztele.2000 körül van egy havi adag.én most kezdtem el adni a fiamnak a multitabs immuno kidet,kétnaponta kap egyet,mert még nincs három éves,és így javasolta a gyógyszertáros.hatását még nem tudom,még bő egy hete kapja.

amúgy nekünk is így volt,szeptemberben került bölcsibe a fiam,minden hónapban egyszer-kétszer beteg lett.neki nem a torka betegedett meg,hanem mindig hörghurutja lett.annyira köhögött mindig,hogy szteroidos kúpot kellett adni neki minden hónapban (rectodelt),meg mellé állandóan köptető,hörgőtágító(spiropent) meg még ezer fajta cucc,hogy könnyebb legyen neki.vettünk hideg párásítót is 18 ezerért,salvus vízzel párásítottunk neki.valamennyit segített,de nem sokat.vennem kellett 8 ezerért pipát is,amivel be tudtam neki fújni,tehát vagyonokat költöttünk már el.az igazi áttörés most jött el,írtak ki neki inhalátort.salvus vízzel inhaláltatom,ha csk köhög egyet,és ezzel megakadályoztam már két betegség kialakulását.meg gondolom már azért erősödött az immunrendszere is,csak egy éve jár lassan.remélem ovira már jobb lesz szeptembertől.

a mi dokink amúgy csak végső esetben ad antibiotikumot,de idén már így is kapott vagy négyszer,pedig még csak július van.

2012. júl. 8. 09:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem csak normafloort kap ,kapott immunotrofinát,marslakócskát,cebion multit is próbáétuk ami csak létezik vitamin.
2012. júl. 8. 10:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Elkeserít hogy ezek szerint ez még eltart kb fél évig is.FASZA:(((((((((((
2012. júl. 8. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!