Van itt valaki aki azért nem esett teherbe, mert 90kg kb. szóval, hogy felesleg van rajta? Tényleg csak ez lenne a baj?
Nem kellene azért ezzel egy kicsit jobban foglalkozni?Terheléses cukorvizsgálatra elküldött, de ő a súlyfeleslegre gondol?Vagy lehet utána csinál hormon vizsgálatot?
Párom, hova mehet el vizsgálatra?
Én nem hiszem! 80 kg voltam mikor a lányommal terhes lettem, és 86 amikor most terhes lettem!
A lányom 1.re sikerült, a tesó egyéb okok miatt csak 10 hónapra (ebbe volt egy korai spontán vetélés is és lelki okok is)
Ui.:Persze én elhiszem, hogy lehet és diétázok is és sportolni is elkezdek.Csak azért valamit mondhatott volna még.Mondjuk ha csak ennyi lenne akkor az nem gond, mert úgyis fogyni szeretnék. :)
És tudnám, hogy lefogyok 3hó és aztán könyebb lesz, de a 3hónap alatt azért kivizsgálhatna, hogy akkor a többi addigra kilegyen zárva.
Lehet kicsit túlreagálom.Bocsi.
Csak 1,5éve várjuk úgy, hogy elötte voltam terhes csak elvetéltem és akkor is nehezen jött.
Tény, hogy mióta elvetéltem hiztam 20kg szerintem lelki oka volt.De örültem volna, ha nem csak ezt hajtogatja!
Köszi a választ!
vannak olyan helyzetek mikor valoban a sulyfelesleg a gond,de nem maga a háj hanem a vele járó hormon egyensuly fwlborulása.mert a hormonok asszem a zsirban raktározodnak ill zsir kel a termelésükhöz.a tulsuj megemeli az ösztrogénszintet ami nem jo a terhesség kialakulasanak.én igy tudom.viszont nem mindenkinél van ez igy.emelett a sok testzsirtol kevesebb hely marad a szerveknek elnyomhatja a petevezetéket.stb.a tulsulyosak altalaban magasabb koleszterinnel küzdenek.de nem ragozom tovabb mert a lényeg nem a tulsuly a közvetlen ok hanem az általa elöidézett egyébb egészségügyi problémák.
élö példa én és növérem.én 85kg vagyok 170cmhez,és sokára jött össze nekem azátjárhatósági vizsgálat hozta meg a babát.most 7hetes terhes vagyok majd 2év után.
növérem 156cm és 90kg volt mikoe terhes lett.neki azonnal az elsö alkalommal összejött. egészséges kisfia született.
tehát biztos jot tesz egy kis fogyas föleg hogy elterelu a gondolatod,és megszünnek ojan riziko faktorok mint pl magas vérnyomas cukorbetegség.de nem a lerakodott zsir a gond hanem amit okozhat.
Köszönöm a válaszokat!:))
Hát már egy napja sikeres a diétám :))))
Nem, nem nem...Bocsi lehet értelmetlenül írtam.
Csak annyit, hogy megy...tartom magam.Remélem tényleg csak ennyi a gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!