Sikerülhet igy? Kistesót szeretnénk, de van rajtam kb 25kg felesleg. Kislányom elött lefogytam 33kg és úgy lettem terhes, de most annyira nehéz fogynom.
Biztos kívánhat a párod! Szóval a válasz: NEM
Sajnálom szegényt! Sorry
egy férfi
A súlyfeleslegedtől még lehet gyereked. A barátnőmnek kb 50 kiló feleslege volt, mégis terhes lett. Pedig még védekeztek is. Szerintem ez miatt ne aggódj.
Az első válaszolónak... na, az ilyen pasik miatt lesznek a nők leszbikusak... hányingerem tőled van, nem attól ha súlyfelesleget látok.
ma 20:25
Ne ma sújfeleslegtől vagyok kiakadva!Ja és jobban tetszenek a "foghatósabb"nők. NA de 25-35 kg súlyfelesleg???
Nemcsak nem esztétikus, hanem veszélyes is nemcsak Magadra, hanem a BABÁDRA is. Nem is beszélve arról, hogy bizonyítottan lesz nagyobb az esélye az elhízásra a gyerkócnek!
Nem veled van a bajom összeségében, hanem azzal,hogy egyre több ilyen nőt látok és hányok tőle. De 100 férfiból 99 is ezt fogja gondolni, legfeljebb nem mondja.
A 2 tyúk ,aki meg beszólt: vegyél vissza aztán nézzetek magatokba.
Jöhet a szidás és a lepontozás!
Nem nem úgy néz ki minden férfi, de tudtommal nem mi hordjuk ki a gyereket te sze*encsétlen! És az egészsége tőletek függ(táplálkozás, vérnyomás stb)
Asszem kilépek, csevegjetek tovább, véglis mindenki a saját gyerekének az egészségéről kell hogy gondoskodjon.
Köszöntem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!