Sikerülhet igy? Kistesót szeretnénk, de van rajtam kb 25kg felesleg. Kislányom elött lefogytam 33kg és úgy lettem terhes, de most annyira nehéz fogynom.
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 20:07
21/25 anonim válasza:
Nekem is kb. 25 kg súlyfeleslegem van, és így próbálkozunk a 3. gyerekkel. Szerintem nem befolyásolja a túlysúly a teherbe esést, az unokatestvérem kb. 150 kg, most várják a harmadikat, mindegyikkel nagyon könnyen teherbe esett. Én is túlsúlyosan estem teherbe mind a kettővel, és mind a kettővel 20 kg-ot fogytam a terhesség alatt (cukorbetegség miatt. Amúgy meg a párom így is nagyon szexisnek talál, nem feltétlenül kell azt képzelni, hogy egy elhízott, gusztustalan nő vagy, ilyen túlsúllyal is lehet csinosnak és kívánatosnak lenni.
22/25 anonim válasza:
És őszintén kinek kéne egy ilyen tapló pasi. nekem 45 kilósan sem. :)
23/25 anonim válasza:
Szexi lehetsz de akkor sem egészséges...
24/25 anonim válasza:
Sziasztok inkább tartanák egy vibrátort,mint egy bunko 45 kg-os pasit.
25/25 anonim válasza:
"A barátnőmnek kb 50 kiló feleslege volt" az első oldalon megtaláljátok. Arra ítam az 50 kg -ot, nem pedig magamra ,ti igen kib*aszott fogyatékosok. Nemcsak dagadt itt egy-két nő, de még hülyét is találok. Amit meg írtam,hogy "most nézem egy apának írtam" azt meg elértettem. Nem vagyok 45 kg, Etiópiában nem találsz ennyit ma már!
Jöhetnek a minuszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!