Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerülhet igy? Kistesót...

Sikerülhet igy? Kistesót szeretnénk, de van rajtam kb 25kg felesleg. Kislányom elött lefogytam 33kg és úgy lettem terhes, de most annyira nehéz fogynom.

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 20:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is kb. 25 kg súlyfeleslegem van, és így próbálkozunk a 3. gyerekkel. Szerintem nem befolyásolja a túlysúly a teherbe esést, az unokatestvérem kb. 150 kg, most várják a harmadikat, mindegyikkel nagyon könnyen teherbe esett. Én is túlsúlyosan estem teherbe mind a kettővel, és mind a kettővel 20 kg-ot fogytam a terhesség alatt (cukorbetegség miatt. Amúgy meg a párom így is nagyon szexisnek talál, nem feltétlenül kell azt képzelni, hogy egy elhízott, gusztustalan nő vagy, ilyen túlsúllyal is lehet csinosnak és kívánatosnak lenni.
2010. jan. 25. 10:43
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
És őszintén kinek kéne egy ilyen tapló pasi. nekem 45 kilósan sem. :)
2010. jan. 25. 10:56
 23/25 anonim ***** válasza:
Szexi lehetsz de akkor sem egészséges...
2010. jan. 25. 11:48
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Sziasztok inkább tartanák egy vibrátort,mint egy bunko 45 kg-os pasit.
2010. jan. 25. 15:33
 25/25 anonim ***** válasza:
60%

"A barátnőmnek kb 50 kiló feleslege volt" az első oldalon megtaláljátok. Arra ítam az 50 kg -ot, nem pedig magamra ,ti igen kib*aszott fogyatékosok. Nemcsak dagadt itt egy-két nő, de még hülyét is találok. Amit meg írtam,hogy "most nézem egy apának írtam" azt meg elértettem. Nem vagyok 45 kg, Etiópiában nem találsz ennyit ma már!

Jöhetnek a minuszok!

2010. jan. 25. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!