Akin van felesleg az mikor tapasztalta a kovetkezoket?
1) A normal ruha mar nem kenyelmes, igy lecserelte kismama ruhara.
2) Pocak (latvanyosabb) novekedese: hanyadik hettol?
3) Baba mozgasa: hanyadik hettol?
Szerintem a felesleghez ennek vajmi köze van, de:
1. Már az elején melegítőt tudtam csak hordani, diszkomfort érzésem volt a régi ruháimban.
2. 20
3. 19
A feleslegnek valóban semmi köze hozzá, de nálam így volt:
1. 12 hetes koromtól
2. 20. héttől
3. 16. héttől
szerintem sincs hozzá köze:)
1. 5-6. héttől
2. 15. körül eléggé megugrott, most meg éppen stagnál kicsit
3. 18 körül kezdtem érezni, mostanra abszolút rendszeres
23 hikm
Szia
1 : 18 hét körül
2 : 22 hét körül
3 : 17 héttől
27 hkm
nekem sem kellet vennem kismama ruhát :-)
pedig nincs nagy túlsúlyom egyszerűen a pocakom volt olyan h nem előre állt ki hanem szépen elterült
mind téli gyerek a nagykabát alatt sem látszódott
mikor 30héten mentem a vizsgázni külön nagyon simulós ruhát vettem fel h jól látszódjon a pocak kb 10 perc után azt mondák átmentem -- így lett jogsim :-)))
de a 40.ik héten sem volt feltűnő kv 20-25 hetesnek saccoltak max :-)
hát olyan 14-16 között /de én babakontrolloztam már az elejétől
én most vagyok a 10 hétben és már kb 2 hete nem jönnek fel rám a régi nadrágjaim, amúgy vékony vagyok, mindig is az voltam, de most már +4 kilónál tartok. kerekedik a fenekem, a combom, és persze a hasam is
nekem azonnal volt pocakom, így már egy olyan felsőben, ami látni engedte a gömbölyödő pocit, már a 6-7. héten látni lehetett
1.) 8. héttől nem hordtam a saját ruháim. A legtöbb ruhám szűk, szoros, ezeket szerettem korábban. Ekkor már nem mertem beleszorítani magam.
2.) A pocakom kb. 16-17. héttől lett nyilvánvaló, addig csak puffadás volt, de az jelentős.
3.) Az első mozgásokat 16. héten érzékeltem, de nagyon haloványan. Most a 20. hétre már nyilvánvaló :)
10kg plusz van rajtam.
1. kb a 8. héttől már a régi nacijaimat nem tudtam hordani, gumis derekú farmereket vettem.
2. A 13. 14. héten a környezetem már elkezdte mondogatni, hogy látszik, a pocim, de ez volt az a stádium, amikor a külső szemlélődők még nem tudták eldönteni, hogy vajon terhes vagyok-e, vagy csak túl sok csokit ettem az utóbbi időben...:P Most 29 hetes vagyok, mostanra már úgy nézek ki, mint aki lenyelt egy dinnyét, mostmár nyilvánvaló, hogy mi a helyzet. Viszont azt vettem észre, hogy az alapból, nagydarab nőktől nagyon félve merik megkérdezni, hogy terhesek-e, mert félnek, hogy nem azok csak híztak az utóbbi időben...:P
3. A 18. héttől érzem egyértelműen, kb a 20. 21. héttől már a párom is érzi ha odateszi a kezét, mostanra meg már látszik is...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!