Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy azért nem...

Lehetséges hogy azért nem esek teherbe, mert van rajtam egy kis felesleg?

Figyelt kérdés
Már szedtem clostibegytet is és semmi!
2007. dec. 13. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az "egy kis felesleg" elvileg nem számít, súlyos plusz kilók miatt tényleg előfordulhat. Kitartás, drukkolok!
2007. dec. 13. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kis felesleg mennyit takar?Ha nem vagy olyan széles mint egy kétajtós szekrény,akkor nem hiszem.

Vőlegényem 5 évig élt együtt az exnejével,és nem akart a baba megfogani.Mindketten teljesen egészségesek.Én fogamzásgátlót szedtem,és most vagyok 17hetes kismama.A meddő párok 50%a azért meddő,mert a világon szinte mindenki mással gyönyörű gyermekeik lennének,csak együtt nem.(Maradékon fele-fele arányban osztoznak a meddő nők és meddő férfiak.)

Kitartás!Vagy,beszélj orvosoddal erről a problémáról!

2007. dec. 13. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezen múlna,én sem lennék a 3.hónapba,mert legalább 10 kg van rajtam.

Nem ez az oka.

2007. dec. 13. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sokat fogyóztam 15 éves korom óta. Lement 13 kg, visszajött 31. Lement 21 kg, visszajött 22. Másfél évig nem estem teherbe (a próbálkozás elején 73 kg voltam és 95 amikor terhes lettem).
2007. dec. 14. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam is 20 kg leült az utóbbi 2 évben, és 15 hetes kismama vagyok.

Szeritnem ennek semmi köze hozzá, inkább lazíts, és "felejstd el a babát" és élvezd az életet, meg fog fogani:)

2007. dec. 14. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!