Szerintetek mi lenne a helyes megoldás?
Figyelt kérdés
a párommal 2 éve vagyunk eggyüt én 20éves vagyok a párom meg 25 lessz oktoberben,azt leszögezem életemben nem voltam terhes,mi mindig védekeztünk de most beütött a tré,terhes lettem,igazából nem tudom mennyi idős terhes vagyok mert csak csütörtökre kaptam időpontot de nagyon félek hogy kifutok az időből és nem tudom elvetetni a babát,igy beszélgettünk a párommal az A és a B megoldásról,ha ne adj Isten nem tudnám elvetetni akkor a párom azt mondta hadjam a korházban "majd szülök másikat" vagy ha nem elhagy,na erre én mondtam neki hogy nem,nem fogom eldobni a saját babámat a gyerekemet akiért én szenvedtem 9 hónapon keresztűl és inkább választom a ksibabámat mint a őt....pedig nem szeretném hogy megmaradjon,a párommal nagyon szeretjük egymást de mi tévő legyek? én úgy érzem hogy helyesen cselekednék ha a babámat választanám ő helyette....persze ez mind csak B megoldás lehet hogy eltudom még veteni,a párom összeszedi a pénzt az abortuszra ha arról lenne szó csak ez rosszúl esett tőle...szerintetek mit tegyek? csak normális válaszokat ha lehet :)2013. júl. 29. 18:45
31/35 A kérdező kommentje:
11:55 ezt télleg öröm halélani gratulálok :))) sok ember igazán megirigyelhetné a kapcsolatotokat :)
2013. aug. 1. 21:14
32/35 A kérdező kommentje:
11:44 akkor igen megváltoztatja a gyerek az embert,azét érdekes hogy ahány ember annyi féle képpen reagálnak rá de szerencse akor már minden rendben :)
2013. aug. 1. 21:16
33/35 A kérdező kommentje:
igen voltam és 4 hetes vagyok de hogy őszinte legyek amennyire elhatároztam hogy ha lehet elvetetem annyira elbizonytalanodtam...ultrahangon látni a saját babádat...2 hét gondolkodás időt kaptam és rohadtúl elbizonytalanodtam :(
2013. aug. 1. 21:18
34/35 anonim válasza:
Köszi szépen,szorítok,hogy jól dönts!
35/35 A kérdező kommentje:
23:00 hát elvetetem mert nem vagyok abban az anyagi helyzetben hogy megtartsam a babát
de köszönöm szépen :)
2013. aug. 2. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!