Szerintetek kinek van igaza, vagy mi a helyes megoldás?
A te elgondolásod a helyes, viszont nem véletlen, hogy annyi kapcsolat megy tönkre, nagyon sokszor éppen azért, mert a másikat minden alkalommal megpróbálják megalázni.
Ilyen esetben lényegtelen, hogy ki volt a hibás, emiatt NYILVÁNOSAN nem szabadna veszekedni.
KÉt külön dologról beszélsz.
Te a vitával nem értesz egyet, a családod meg azzal hogy ki okozta a balesetet (vagy legalábbis nagyrészben).
Igen, apuka a hibás, mert ha tudja hogy nem stabilan bringázik a gyerek akkor ne hozza ilyen helyzetbe.
Abban viszont anyuka a hibás, ha az utcán hangos, kiabálásos veszekedést kezdeményez, de főleg azért hogy a gyerek előtt.
Ez egy család életéből kiragadott 2 perces jelenet, ami fölött neked nincs tiszted ítélkezni.
Nem tudhatod a körülményeket, előzményeket. Mi van, ha apuka azon a héten tizedszerre szalad el a gyerek elől és az tizedszerre esik el így, mert apát üldözve nem tud a mozgására koncentrálni és anyuka ötször megkérte már, hogy ne tegye. Vagy most volt lázas beteg a gyerek és még csak óvatosan tekerhet, de apuka már 1 órája üldözteti magát. Esetleg beteg a gyermek, ezerféle betegség van kisgyerekkorban (tudom, mert szakmámba vág), ami miatt nem nyerő, ha a kislány eltaknyol a biciklivel. Talán már volt nagyobb esése, ami után otthon kellett feküdni és másnap utaznak el a nagyszülőkhöz vidékre vagy nyaralni vízközelbe és anyuka nem örülne egy törésnek vagy egy horzsolásnak, ezt apukával megbeszélte, de ő nem hallgatott rá. Az is lehet, hogy anyuka idegileg kimerült, mert éppen válni készülnek vagy most rugták ki vagy terhes és kivannak a hormonjai, mert nem tervezte vagy kórházban van anyja apja, de nem kell tovább sorolnom, mi mindentől lehet kiborulva egy nő és neki olyan a vérmérséklete, hogy ha havonta egyszer betellik a pohár, akkor borul minden.
Örülök, hogy Te, kedves Kérdező ennyire hidegvérű tökéletes ember vagy, remélem nem zavarta meg a nyugalmadat, hogy ilyen nálad alacsonyabbrendű átlaganyukák az utcán mertek kiabálni.
Kívánom neked, hogy kíméljen meg a sors a hozzád hasonlóktól! Szállj egy kicsit magadba!
Még mielőtt rámtámad valaki, én sem szoktam ilyet csinálni, de nem egy embert ismerek, akinél már láttam ilyet és attól még nem kell halálsorra küldeni.
Kí
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!